REKLAMI GEÇ

10 NUMARA OPERASYON

10 NUMARA OPERASYON

Denizli Emniyet Müdürlüğü, ucuz olduğu gerekçesiyle araçlarda yakıt olarak kullanılan 10 numara madeni yağ operasyonu gerçekleştirdi. Olayla ilgili dört kişi hakkında “akaryakıt kaçakçılığı” suçundan işlem yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2014 Cuma, 10:10

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin il genelinde yürüttüğü “akaryakıt kaçakçılığının önlenmesi” çalışmaları kapsamında elde edilen bilgiler değerlendirilerek, dolum yapılan bir tesise baskın düzenlendi.

Bir aracın yakıt deposuna madeni yağların dolumu sırasında gerçekleştirilen ve suçüstü yapılan operasyonda, akaryakıt olarak kullanılan 6 bin 854 litre madeni yağ ele geçirildi. Yağlara el konulurken, yakalanan ört kişi hakkında akaryakıt kaçakçılığı suçundan işlem yapıldı.

Ele geçirilen madeni yağ ile yaklaşık 31 bin lira haksız kazanç ve 9 bin 500 lira vergi kaybının önlendiği belirtildi.

Yorumlar

ahmet   -  Bağlantı 4 Temmuz 2014, 11:44

emniyet müdürlüğü yağlarla uğraşıp böyle küçük işlerin peşinde koşucağına yapılan büyük gaspların peşine düşüp aydınlatsın yazdığımızıda unutmasın…

ümit   -  Bağlantı 4 Temmuz 2014, 10:19

Bu kadarcık para ile ayakkabı kutusu değil sakız kutusu bile dolmaz.Bunların yerine milyar dolarlık vurgunların aydınlatılması lazım

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı