REKLAMI GEÇ

17 yaşındaki çocuk şehrin göbeğinde böyle bıçakladı

17 yaşındaki çocuk şehrin göbeğinde böyle bıçakladı

Denizli’de kentin en işlek caddesinde 17 yaşındaki çocuğu 2 yerinden bıçaklayan şüpheli yakalandı. Sokak ortasında yaşanan vahşetin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde şüphelinin 17 yaşındaki çocuğa acımasızca bıçak savurduğu ve iki yerinden bıçakladığı anlar saniye saniye yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2021 Pazartesi, 18:21

Denizli’de son günlerde şiddet olayları artıyor. Duyanların dehşete düştüğü olayların haberleri peş peşe geliyor. Son olarak Denizli’nin en işlek yeri Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda kaldırımda yürüyen Halil Can İ. (19), sokak ortasında bacağından bıçaklandı. Kanar içinde yerde kıvranan çocuğun yardımına çevredekiler koştu.

Bacağından iki bıçak darbesi alıp kanlar içinde kalan çocuk olay yerine gelen sağlık ekiplerince Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedaviye alındı. Olay sonrası koşarak kaçan ve ismi henüz öğrenilemeyen şüphelinin ise polis ekipleri tarafından yakalandığı öğrenildi.

KAMERA SANİYE SANİYE KAYDETTİ
Öte yandan yaşanan vahşeti cadde üzerindeki bir iş yerinin güvenlik kamerası kaydetti. Görüntülerde, Halil Can’ın cadde üzerinde yürüdüğü, arkasından bir kişinin gelip bıçakladığı, kaçtığı ve Halil Can’ın sendelediği anlar yer aldı.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı