REKLAMI GEÇ

35 ayrı suçtan 21 yıl hapis cezası bulunan zanlı kiraz ağacında yakalandı

35 ayrı suçtan 21 yıl hapis cezası bulunan zanlı kiraz ağacında yakalandı

Denizli ve çevresindeki 4 farklı ilde 35 ayrı suçtan 21 yıl hapis cezası bulunan ve bir yıldır da cezaevi firarisi olarak aranan 19 yaşındaki Azer Y. jandarmadan kaçarken girdiği bahçede kiraz ağacında yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Haziran 2021 Cumartesi, 15:17

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı suç araştırma timi olan JASAT ekipleri Honaz’da bir yıldır aranan azılı suçluyu yakaladı. Suç işlemedeki hızlılığı nedeniyle çevresinin, bir çizgi film karakterinden esinlenerek ‘Hızlı Gonzales’ lakabı taktığı Azer Y, Honaz’da görüldü.

JASAT’ın Honaz Jandarma ile ortaklaşa gerçekleştirdiği operasyonda takip edildiğini fark eden Azer Y. kiraz bahçesine kaçtı. Jandarma ile yaşanan kovalamaca sonrasında yorulan azılı suçlu kiraz ağacında saklanırken yakalandı.

Jandarmadan yapılan açıklamada, Azer Y’nin Denizli, Manisa, Muğla ve Afyonkarahisar’da 35 ayrı suça karıştığı 21 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve bir yıldır cezaevi firarisi olarak arandığı bildirildi.

Azer Y, yakalandığında da adliyeye götürülürken de 3 kelepçe kullanıldı. Azer Y. tekrar tutuklanarak firar ettiği cezaevine geri gitti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı