REKLAMI GEÇ

Açığa alındı, Cumhurbaşkanı ve siyasilerden yardım istedi

Açığa alındı, Cumhurbaşkanı ve siyasilerden yardım istedi

Pamukkale Üniversitesi’nde yürütülen soruşturma kapsamında açığa alındığı öne sürülen Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nazım Usta, kendisini anlatabilmek ve sesini duyurabilmek için sosyal medyayı seçti. Birbiri ardına tweetler atan Usta, Cumhurbaşkanı, Ekonomi Bakanı, milletvekilleri ve YÖK Başkanı’ndan yardım istedi, iftiraya uğradığını öne sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2016 Cumartesi, 18:49

Pamukkale Üniveristesi’nde FETÖ operasyonları kapsamında açığa alınan 43 akademisyen ve idari personelin isimleri sır gibi saklanırken, bazı isimler listede olmadığın anlatabilmek için çaba harcarken, listede ismi olanlar ve açığa alındıkları tebliğ edilenler de farklı bir çaba içine girdi.

denizli-pau-prof-dr-nazim-usta-ic-1

PROF. NAZIM USTA’DAN TWEET YAĞMURU
Listede ismi olduğu öne sürülenlerden biri de Pamukkale Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nazım Usta. Açığa alındığı iddia edilen Usta, sosyal medya üzerinden birbiri ardına attığı tweetler ile suçsuz olduğunu öne sürdü.

İFTİRAYA UĞRADIM DEDİ, YARDIM İSTEDİ
Attığı tweetlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekilleri ve YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’a seslenen ve yardım isteyen Nazım Usta, suçsuz olduğunu öne sürdü.

REKTÖR TARAFINDAN İFTİRAYA UĞRADIM
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik attığı tweette, “Sayın Cumhurbaşkanım, Pamukkale Üniversitesi Rektörü tarafından PDY ve FETÖ ile ilişkisi iftirası ile açığa alındım. Bu iftiradan kurtulabilmem için gereğini arz ederim” yazan Usta, YÖK Başkanı’na da, “Sayın Hocam, Pamukkale Üniversitesi Rektörü tarafından FETÖ ile ilgili olabilme ihtimali ile açığa alındım. Benim hiçbir ilgim yoktur” dedi.

denizli-pau-prof-dr-nazim-usta-ic
Usta, Ekonomi Bakanı Zeybekci’ye yazdığı mesajında ise “Sayın Bakanım, Pamukkale Üniversitesi rektörü tarafından, PDY ve FETÖ ile ilişkili İFTİRASI ile açığa alındım” notunu paylaştı. Prof. Dr. Nazım Usta, milletvekillerine de benzer şekilde seslenerek yardım istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı