REKLAMI GEÇ

Acıpayam ve Askeri Saha Yolu’nda kaza

Acıpayam ve Askeri Saha Yolu’nda kaza

Acıpayam ve Askeri Saha Geçiş Yolu’nda meydana gelen benzer iki kazada 4 kişi yaralandı. Acıpayam’ın Yazır Mahallesi yakınlarında takla atan otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı, Askeri Saha Geçiş Yolu’nda meydana gelen benzer bir kazadan da bir kişi yaralı olarak kurtuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2016 Pazartesi, 12:10

İlk kaza haberi Askeri Saha Geçiş Yolu’ndan geldi. Sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği 20 DU 655 plakalı otomobil önce kaydı, ardından da takla atarak refüje çarptı. Korkunç kazanın ardından yaralanan sürücünün imdadına çevrede bulanan vatandaşlar koştu. Yaralı sürücü otomobilden çıkarıldı, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 acil ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Askeri Saha Geçiş Yolu’nda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı, otomobilin kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

ACIPAYAM’DAKİ KAZADA 3 KİŞİ YARALANDI
Antalya’dan Denizli’ye gelen ve içinde 3 kişinin bulunduğu otomobil Acıpayam’ın Yazır Mahallesi yakınlarında sürücüsünün hakimiyeti kaybetmesi nedeniyle orta tefüje çarptı. Takla atan ve ters dönün otomobilde bulunan 3 kişiye çevrede bulunanlar yardıma koştu.

Gazeteci Erol Kes’in de aralarında bulunduğu vatandaşlar yaralıları araçtan çıkardı, ilk müdahaleyi yaptı. 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin elinin koptuğu öğrenildi.

Her iki kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Hirt   -  Bağlantı 3 Eylül 2023, 14:07

Denetim sıfır,dandik külüstür arabayla uçuyorlar sanki.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı