REKLAMI GEÇ

Afganları dövüp gasp ettiği öne sürülen 4 kişi yakalandı

Afganları dövüp gasp ettiği öne sürülen 4 kişi yakalandı

Topraklık Mahallesi’nde, kendilerini polis olarak tanıtıp, girdikleri evde oturan Afganistan uyruklu kişilerle misafirlerini darp edip, evdekilerin paralarıyla değerli eşyalarını bıçak zoru ile gasp ettiği iddia edilen 4 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2017 Cuma, 18:20

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Olay, geçen 10 Kasım günü, Pamukkale’nin Topraklık Mahallesi 1573 Sokak’ta meydana geldi. Şüpheli 4 kişi, kendilerini polis olarak tanıtıp, Afganistan uyruklu Amir Amıdı (30), Nure Kaveme (33), Mohammad Sharıf Fakır (42) ve Sanamollah Mahsunı’nın (22) yaşadığı eve girdi.

Şüpheliler, iddiaya göre, ev sahibi 4 Afgan ile 4 misafirini bıçak zoruyla bir odaya toplayıp, darp ettikten sonra paralarını ve değerli eşyalarını gasp ederek, evden kaçtı. Olayla ilgili soruşturma başlatan Denizli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçan 4 kişinin kimliğini belirledi. Operasyon başlatan ekipler, B.A. (19), O.K. (23), Ö.D. (24) ile G.G.’yi (32) yakalayarak, gözaltına aldı.

Haklarındaki gasp suçlamasını kabul etmeyen şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden G.G., adliye getirildiği sırada, uyuşturucuyla mücadele ettiklerini iddia ederek, “Uyuşturucu satıyorlardı. Uyuşturucu sattırmayız. Sadece uyardık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı