REKLAMI GEÇ

Kuzu hırsızları Denizli’de yakalandı

Kuzu hırsızları Denizli’de yakalandı

Denizli’de bir otomobilin içinde 4 kuzuyla birlikte yakalanan ancak serbest bırakılan 2 kişinin Afyonkarahisar’da hayvan hırsızlığı olayına karıştıkları tespit edildi.

/ DENİZLİHABER / 9 Şubat 2012 Perşembe, 18:14

Denizli’de bir otomobilin içinde 4 kuzuyla birlikte yakalanan ancak serbest bırakılan 2 kişinin Afyonkarahisar’da hayvan hırsızlığı olayına karıştıkları tespit edildi. Şüphelilerden biri yakalanırken, diğer şüphelinin arandığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, 26 Kasım 2011 günü Topraklık Mahallesi’nde şüpheli bir otomobilin içinde 4 adet kuzu ile birlikte yakalanan ve araştırılmak üzere serbest bırakılan R.Y. (37) ve K.S.(27) hakkında yapılan çok yönlü araştırma, soruşturma ve istihbarı çalışmalar neticesinde şüphelilerin Afyonkarahisar’ın Evciler ilçesi Baraklı köyünde meydana gelen hayvan hırsızlığı olayını gerçekleştirdikleri tespit edildi. Olayla ilgili önceki gün düzenlenen operasyonda yakalanan R.Y. sevk edildiği adli mercilerce serbest bırakılırken, firari şüpheli K.S.’yi (27) yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı