REKLAMI GEÇ

Ağır ceza avukatı Burhan Ünal’dan 41 gündür haber alınamıyor

Ağır ceza avukatı Burhan Ünal’dan 41 gündür haber alınamıyor

Denizlili ağır ceza avukatı Burhan Ünal’dan 41 gündür haber alınamıyor. Çocuğunu okula bırakmak için giden ve bir daha geri dönmeyen Ünal’ı bulmak için hem polis hem de ailesi seferber oldu. Kayıp Avukatın eşi son bir umut olarak televizyon programına çıktı, yardım istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2019 Pazartesi, 12:12

Denizli’de serbest avukatlık yapan ve genellikle ağır ceza davalarına bakan Avukat Burhan Ünal, 41 gün önce aracıyla çocuğunu okula bıraktı, ardından da kayıplara karıştı.

Eve dönmemesi üzerine eşi kayıp başvurusunda bulundu ve arama çalışmaları başladı. Ancak, geçen süreye rağmen bir sonuç elde edilemedi.

ARACI 30 GÜN SONRA BULUNDU
Kayıp Avukat Burhan Ünal’ın aracı ise çocuğunun okuluna tam ters bir istikamet olan Pamukkale Üniversitesi yakınlarında terk edilmiş halde bulundu. 1 ay boyunca kullanılmadığı anlaşılan otomobilde inceleme yapıldı, ancak bir sonuç elde edilemedi.

CİNAYET BÜRO DA DEVREYE GİRDİ
Kayıp Ünal’ın bulunması için kayıp büro çalışmalarını sürdürürken, devreye cinayet büro ekipleri de sokuldu. Kayıp avukatın bulunması için tüm imkanlar seferber edilirken, aradan geçen 41 günde herhangi bir sonuca ulaşılamadı.

EŞİ TELEVİZYONA ÇIKTI, YARDIM İSTEDİ
Kayıp Avukat Burhan Ünal’ın eşi Hülya Ünal, Müge Anlı’nın programına katıldı ve eşinin bulunması için yardım istedi. Evde hiçbir sorunlarının bulunmadığını belirten 3 çocuk annesi Hülya Ünal, eşinin evden geri dönmek için çıktığını, hırkasını bile yanına almadığını söyledi.

Eşinin geçtiği bölgelerdeki güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiğini ve bir sonuç elde edilemediğini anlatan Hülya Ünal, çarpıcı bir bilgi daha verdi.

2 YIL ÖNCE EVLERİ KURŞUNLANDI
2017 yılında evlerinin kurşunlandığını, ancak faillerinin bulunamadığını belirten Hülya Ünal, “Eşim her davayı almazdı, hırslıydı. Yalnızca kazanacağı davalara bakardı ve genellikle de kazanırdı. Evimizi kurşunlayanlara ilişkin bir bilgim yok, eşim de bu konuyla ilgili bir şey söylemedi” dedi.

DENİZLİ BAROSU DA TAKİP EDİYOR
Avukat Burhan Ünal’ın kaybolmasının ardından konuyu yakından takip ettiklerini belirten Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, bulunması için ellerinden gelen desteği verdiklerini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı