REKLAMI GEÇ

Ak Parti ile SYKP, ESP ve SDP’li gençleri arasında arbede

Ak Parti ile SYKP, ESP ve SDP’li gençleri arasında arbede

Demokrasi Meydanı’nda açtıkları stantta broşür dağıtan AK Partili gençler ile Ankara’daki terör saldırısını protesto eden gençler arasında arbede çıktı. AK Parti standının dağıtıldığı olayda 10 kişi gözaltına alındı. AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, seçim arifesinde yaşanan olayı kınadıklarını belirterek, “Hiçbir partinin seçim propaganda çalışması engellenemez” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2015 Perşembe, 16:49

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde tehlikeli gerginlik. Demokrasi Meydanı’nda stant açan ve broşür dağıtan AK Partili gençler ile Ankara’da düzenlenen Cumhuriyet tarihinin en kanlı terör saldırısını protesto eden, aralarında SYKP, ESP ve SDP’’li gençlerin de bulunduğu grup arasında arbede çıktı.

denizli-ak-parti-sykp-arasinda-arbede-10-gozalti-ic-1

Ak Parti seçim standının dağıtıldığı, gençlerin de karşı karşıya geldiği olaya polis müdahale etti. Protestocu grupta yer alan 10 kişinin polis tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

NECİP FİLİZ: “KINIYORUZ”
Saldırı ile ilgili değerlendirme yapan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, SYKP, ESP ve SDP’li gençlerin bulunduğu bir grubun, Demokrasi Meydanı’nda çalışma yürüten partili gençlere saldırdığını ve standı dağıttığını söyledi. Emniyet’in olaya kısa süre içinde müdahale ettiğini ve gruptan bazı gençlerin gözaltına alındığını belirten Filiz, polisin soruşturmayı sürdürdüğünü ve savcılığa sevk edeceğini kaydetti.

Ankara’da düzenlenen terör saldırısında bir çok vatandaşın hayatını kaybettiğini, gençlerin de bu saldırıda bir çok arkadaşını yitirdiğini belirten Filiz, “Saldırıyı kınadık, hayatını kaybedenlere rahmet diledik. Biz olaya tamamen insani olarak yaklaşırken, bize karşı yapılan bu hareketi tasvip etmiyoruz. Gençlerimize karşı düzenlenen saldırıyı kınıyoruz” dedi.

Seçim propaganda çalışmalarının kanunlar ile güvence altına alındığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, hiçbir kişinin ve grubun, bu çalışmanın yapılmasına engel olamayacağını vurguladı.

denizli-ak-parti-sykp-arasinda-arbede-10-gozalti-ic-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı