REKLAMI GEÇ

Akaryakıt fişi yakalattı

Akaryakıt fişi yakalattı

Güney-Uşak Karayolu’nda, bir yayaya çarpıp kaçan A.Y., akaryakıt fişinden hareketle yapılan çalışmalar sonucunda yakalandı. A.Y.’nin çarptığı yaya ise olay yerinde hayatını kaybetti.

/ DENİZLİHABER / 7 Aralık 2009 Pazartesi, 17:53

Denizli’nin Güney İlçesi’nde, Güney-Uşak Karayolu’nun 4’üncü kilometresinde, Yenikonak Köyü’ne, yaya olarak giden S.K. isimli şahsa, kimliği, markası, plakası ve rengi tespit edilemeyen bir araç, çarpıp kaçtı. S.K. olay yerinde hayatını kaybetti.

Jandarma, olay yerinde yaptığı incelemede, araca ait olduğu anlaşılan far camı kırıkları, silecek ve araç parçaları bulundu. Olay yerinden yaklaşık 500-600 metre ileride bulunan benzin istasyonundan alınan akaryakıt fişinden ve bulunan araç parçalarından hareket ederek çalışma yapan jandarma ekipleri, yayaya çarpıp kaçan kişinin A.Y. olduğunu tespit etti. A.Y. yapılan takip sonucunda, Uşak’ta yakalandı ve aracına el konuldu. Eldeki mevcut araç parçalarının, A.Y.’nin aracına ait olduğunun tespit edilmesi üzerine, A.Y., yaya çarpıp kaçtığını itiraf etti ve ifadesinin alınmasının ardından çıkarıldığı adli makamlarca, tutuklanarak cezaevine kondu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı