REKLAMI GEÇ

Alanyalılar Demir’e sahip çıkmaya devam ediyor

Alanyalılar Demir’e sahip çıkmaya devam ediyor

Alanyaspor Kulüp yönetiminin Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir için ortaya attığı forma iddiasına, tepkiler devam ediyor. Demir’i ziyaret eden Alanyalı bir heyet “İftira atıyorlar. Biz yanındayız” mesajı verdiler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2019 Cuma, 09:33

Denizli Emniyet Müdürü ve Alanya sevdalısı Mevlüt Demir’e, Alanyaspor Yönetimi tarafından ileri sürülen forma iddiasına tepkiler devam ediyor. 30’a yakın Alanyalı Mevlüt Demir’i makamında ziyaret ederek, “Yanındayız” mesajı verdi.


Mevlüt Demir’in ne kadar Alanya sevdalısı olduğunu çok iyi bildiklerini dile getiren heyettekiler ziyarette, “Size Alanya’dan çok selamlarla, kelamlarla geldik. Son zamanlarda ortaya çıkan anlamdan yoksun, gerçekten uzak haberlere istinaden; Alanya’nın yetiştirdiği değere, Sayın Müdürümüze sahip çıkmaya geldik. Bulunduğu her makam ve yerde Alanya denilince akla ilk gelen kişi olmayı başaran Sayın Mevlüt Demir’e yapılan bu yakışıksız, mesnetsiz, çirkin yakıştırmaların, Alanyalıların gönlünde nadide bir yer edinmiş olan Sayın Müdürümüz üzerinde durmayacağını tüm Alanyalılar bilmektedirler. Torosların Çocukları güneşin balçıkla sıvanmayacağını bilirler. Alanyalılar olarak Mevlüt Demir’in her daim yanındayız” dediler.

Diğer taraftan Alanyalıların alicenaplığıyla, kadirşinaslığıyla, vefakârlığıyla bilindiğini söyleyen Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ise, “Bu ziyaretinizle bunu bir kez daha gösterdiniz. Her daim onur verdiniz, omuz verdiniz, güç kattınız, Türkmenliğin şanını, Yörüklerin sadakatini göstererek ufkumuzu aydınlattınız. Alanyalılar birliğin, dirliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın sembolü olarak sivrilmiş, gönül zenginliği tüm Türkiye’nin damarlarına işlemiştir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı