REKLAMI GEÇ

Altın 47 gün sonra memuriyete dönüyor

Altın 47 gün sonra memuriyete dönüyor

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevinden alınan Ahmet Altın, Ankara’da memur olarak görevine devam edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Eylül 2016 Pazartesi, 17:44

15 Temmuz darbe girişiminin ardından yürütülen FETÖ / PDY soruşturması kapsamında açığa alınan Denizli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın yeniden memuriyete dönüyor. Denizli’de yürütülen soruşturma ve açığa almalar dalgasından etkilenen müdür Altın, bakanlık tarafından Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde görevlendirildi. 

Yeni görevine başlamaya hazırlandığını söyleyen Ahmet Altın, “Bu hafta içinde göreve başlayacağım. Şükürler olsun rabbimize artık böyle bir durum ile bağımızın olmadığı ortaya çıktı. Aklandık. Görev iadesi yapıldıktan sonra Ankara’da bakanlığımızda bir görevde inşallah devam edeceğiz. Huzurluyuz, sevinçliyiz. Zaten hakkın hukukun mutlaka yerine geleceğine emindim. Çünkü böyle hain örgüt ile irtibatımızın olmadığı kesin ve açıktı. Bunun da artık kesin olarak teyit edilmesi bize ayrı bir mutlu etti” dedi. Altın 21 Temmuz günü açığa alınmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı