REKLAMI GEÇ

Altın görünümlü saatle dolandırıyorlardı

Altın görünümlü saatle dolandırıyorlardı

Denizli’de, çeşitli dolandırıcılık olayına karıştıkları ileri sürülen 3 kişi gözaltına alınırken, mahkemeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklandı

/ DENİZLİHABER / 16 Nisan 2010 Cuma, 16:19

Son iki yılda Denizli merkezinde meydana gelen altın görünümlü saat satmak bahanesiyle dolandırıcılık olayları ile ilgili, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından yapılan çok yönlü çalışmalar neticesinde, dolandırıcılık olaylarını gerçekleştirdikleri ileri sürülen M.H.’nin (33) beşi dolandırıcılık olmak üzere toplam 7 suç kaydı, M.Y.’nin (40) üçü dolandırıcılık olmak üzere toplam 5 suç kaydı ve A.T.’nin (32) de 29 hırsızlık ve dolandırıcılıktan suç kaydı olduğu belirtildi. Yakalanan şüphelilerin değişik tarihlerde Denizli’de 9, İzmir, Muğla, Bartın, Trabzon ve Bursa’da 7 ayrı dolandırıcılık olayının failleri olduğu tespit edildi. Çalışma neticesinde toplam 16 olayın aydınlatıldığı ve 39 altın görünümlü saatin muhafaza altına alındığı belirtildi.

Yakalanan M.H. isimli şüphelinin İzmir, Muğla ve Bartın Emniyet Müdürlüklerince benzer olaylardan toplam 5, M.Y. isimli şüphelinin Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nce bir dolandırıcılık olayı, A.T. isimli şüphelinin Bursa Emniyet Müdürlüğü’nce bir dolandırıcılık olayından arandığı belirlendi. Mahkemeye sevk edilen şüphelilerden M.H. tutuklanırken diğer iki şüpheli serbest bırakıldı.

Olayla ilgili G.P. (37), A.K. (66) ve A.K. (41) isimli şahısların yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı