REKLAMI GEÇ

Annesi tarafından öldürülen Ali ile ilgili tek soru: Nasıl kıydın?

Annesi tarafından öldürülen Ali ile ilgili tek soru: Nasıl kıydın?

Servergazi’de 4 yaşındaki oğlu Ali’yi boğarak öldüren annenin korkunç ifadesine Denizli Haber ulaştı: Oğlunu, bir kağıda yazdığı “Allah birdir Muhammet onun elçisidir” ifadesini okuyamadığı için öldürdüğünü söyleyen anne, küçük Ali’nin boğazını sıktığı sırada kendisine defalarca “Anne yapma” diye yalvardığını soğuk kanlılıkla anlattı.

Ali İbileme / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2020 Çarşamba, 13:54

Servergazi Mahallesi 402 Sokak’taki evlerinde 4 yaşındaki oğlu Ali K.’yi boğazını sıkarak öldürdükten sonra polise teslim olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde Sarayköy’de basketbol antrenörü olarak çalışan anne Nagihan K.’nin (30) ifadesindeki korkunç detaylara Denizli Haber ulaştı.

İFADESİNDE NE DEDİ
Oğlunu gece öldürdüğünü ileri süren anne, sabah polisi arayıp teslim oldu. Gözaltına alınan annenin polisteki ilk ifadesinin korkunç detayları ortaya çıktı. Anne ifadesinde oğlunu, bir kağıda yazdığı “Allah birdir Muhammet onun elçisidir” ifadesini okuyamadığı için öldürdüğünü söyledi.

MİNİK ALİ DEFALARCA YALVARMIŞ
Anne Nagihan K, oğlunu öldürdüğünü şöyle anlattı: “Ben bir kağıda Allah birdir, Muhammet onun elçisidir yazdım. Ali oğlum bunu okuyamadı. Onun boğazını sıktım. ‘Anne yapma’ diye yalvardı. Kurtulmak için kollarımı tırnaklarıyla çizdi. Allah’ı reddettiği için akşamdan öldürdüm. Oğlum kelime-i şahadet bile getirmeden öldü.”

SABAHA KADAR BEKLEMİŞ
Cani annenin, cinayeti işledikten sonra sabaha kadar beklediği, ardından yakınlarda oturan kız kardeşini aradığı belirtiliyor. Nagihan K, kardeşinin sağlık ekipleri ve polisi aramasıyla cesedin başında gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

CEVAP BEKLEYEN SORULAR
Dün sabah saatlerinde Denizli gündemine düşen olay, kent halkı tarafından en çok okunan haberlerden biri oldu. Haberlerin sosyal medya paylaşımlarında en çok sorulan soru, “Nasıl kıydın?” oldu. Aynı şekilde, cevap bekleyen, 4 yaşındaki bir çocuğun okuma eksiğinin bir anneyi nasıl cinnete sürüklediği sorusu da kafaları meşgul ediyor. Annenin, cinayeti işledikten sonra neden hemen sağlık ekiplerini ya da yakınlarını aramadığı, sabaha kadar beklediği de cevap bekleyen başka bir soru.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR
Diğer yandan cinayet masası dedektiflerinin anne Nagihan K’nin cinayet saatinden, sabaha kadar olan telefon kayıtlarını inceleyeceği, yine bölgedeki güvenlik kamerası ve MOBESE kayıtlarını da incelediği bilgisine ulaşıldı.

ALİ, MANİSA’DA TOPRAĞA VERİLECEK
Hatay’da Astsubay olarak görev yapan baba İbrahim K. ise acı haberi alıp Denizli’ye geldi. Olay yerindeki incelemenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan 4 yaşındaki Ali’nin otopsisi bugün tamamlandı.

CENAZEYİ BABASI TESLİM ALDI
Ali, babasının memleketi olan Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde toprağa verilecek. Ali’nin minik bedenini babası İbrahim K. bu sabah teslim aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı