REKLAMI GEÇ

Annesi tarafından öldürülen çocuktan geriye bu resim kaldı

Annesi tarafından öldürülen çocuktan geriye bu resim kaldı

Servergazi Mahallesi’nde bir anne, 4 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü. Saatler sonra kendine gelen anne kardeşinden yardım istedi, korkunç olay ortaya çıktı. Talihsiz çocuk hastane morguna kaldırıldı, bir anlık cinnetle öz oğlunun canını alan anne gözaltına alındı. Sabah saatlerinde ortaya çıkan tüyler ürperten cinayetin ardından geriye, küçük çocuğun yaptığı ve camda asılı duran bu resim kaldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2020 Salı, 13:26

Merkezfendi’nin Servergazi Mahallesi 402 Sokaktaki bir sitede 4 yaşındaki oğlu Ali S.K. ile yaşayan Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde basketbol antrenörü olarak çalışan 35 yaşındaki Nagihan K. belirlenemeyen bir nedenle cinnet getirdi. Kendini kaybeden anne, iddiaya göre 4 yaşındaki oğlunu boğarak öldürdü.

Bir süre sonra kendine gelen Nagihan K., kardeşini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi, korkunç olay ortaya çıktı.

Sağlık ekipleri talihsiz çocuğun cansız bedenini hastane morguna kaldırdı, anne ise polis tarafından gözaltına alındı.

BABA ACI HABERİ ALDI
Hatay’da görev yapan astsubay baba İbrahim K. acı haberi aldı, Denizli’ye gelmek için yola çıktı. Baba İbrahim K.nın astsubay olarak görev yaptığı ve bir süredir ailesinden ayrı olduğu öğrenildi.

YÜREK BURKAN DETAY
Korkunç olayın ardından bir detay yürekleri dağladı. Annesi tarafından boğularak öldürülen 4 yaşındaki Ali S.K.nın yaptığı ve “evde kal” temalı resim, evin camında asılı kaldı. Küçük çocuğun koronavirüs mücadelesine verdiği resimli destek dikkat çekti.

Yorumlar

bahadır bobur   -  Bağlantı 7 Nisan 2020, 14:30

allah rahmet eylesin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı