REKLAMI GEÇ

Annesini öldüren cani evlat tutuklandı

Annesini öldüren cani evlat tutuklandı

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, yalnız yaşayan annesi Tülin Beygirci’yi, 50 bıçak darbesiyle öldüren Pamukkale Üniversitesi İktisat Fakültesi son sınıf öğrencisi Berke K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Eylül 2019 Cuma, 14:07

Küçük Kumla Mahallesindeki evinde yalnız yaşayan 48 yaşındaki Tülin Beygirci, mesai saati içerisinde gitmeyince mesai arkadaşları durumdan şüphelendi. İhbar üzerine tek yaşayan kadının evine giden polis ekipleri kapıyı kırıp içeriye girdiklerinde Tülin Beygirci’yi evin hol kısmında kanlar içerisinde buldu. Yapılan incelemede talihsiz kadının 50 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme Polislerinin incelemesinin ardından Beygirci’nin cesedi Bursa Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.

ANNESİNİN KANI İLE DOLABA YAZDI
Olayın ardından harekete geçen Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan özel ekip olay yerindeki ev ve iş yerlerinde bulunan güvenlik kamera kayıtları ile Tülin Beygirci’nin son 3 aydaki telefon görüşmelerini incelemeye aldı.

Polis kamera kayıtlarından olay sabahı Tülin Beygirci’nin işte olduğu sırada eve öz oğlu Berke K.nın girdiğini olayı işledikten 2 saat sonrada evi terk ettiğini belirledi. Bunun üzerine Berke K. üzerine yoğunlaşan Cinayet Büro dedektifleri Denizli Pamukkale Üniversitesi İktisat Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Berke K. arayarak annesinin vefat ettiğini adli tıp işlemleri imzasının gerektiğini söyleyerek Bursa’ya davet etti. Adli Tıp Kurumu’na gelen Berke K. burada kendisini bekleyen polisler tarafından gözaltına alındı.

İlk ifadesinde en son 10 gün önce Gemlik’e geldiğini belirten Berke K.nın polis ekiplerinin kendisine olay günü aldığı otobüs biletini ve güvenlik kamerası görüntülerini gösterince suçunu itiraf ettiği belirtildi.

Son sınıf öğrencisi olan Berke K.nın mezun olamadığı için annesinin baskısından çekindiğini, kendisini baskı altında hissettiği için cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

Öte yandan Berke K.nın hedef şaşırtıp olayı namus cinayeti şeklinde göstermek için elbise dolabına annesinin kanı ile “Bu mahallenin onuru var” diye yazdığı bildirildi.

‘GURURUM, DÜNYAM, SENİ ÇOK SEVİYORUM’
Tülin Beygirci’nin sosyal medya hesabında, 30 Temmuz’da yaptığı paylaşım dikkat çekti. Oğlu Berke K. ile birlikte fotoğrafını paylaşan Tülin Beygirci, ”Canım oğlum, ben senin aldığın kararları her zaman destekledim. İyi ki evladım sensin, iyi ki senin kadar değerli bir evladın annesi benim. Artık kendi kanatlarınla uçma vakti. Gururum, dünyam, seni çok seviyorum’ notunu paylaştığı görüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı