REKLAMI GEÇ

Antalya karayolunda zincirleme kaza

Antalya karayolunda zincirleme kaza

Denizli-Antalya karayolunun Ulus kavşağı geçişinde meydana gelen zincirleme trafik kazası ucuz atlatıldı. Tır’ın bir otomobile, daha sonra da üç aracın birbirine çarpmasıyla meydana gelen kazada, facianın eşiğinden dönüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2014 Pazartesi, 13:33

Görgü tanıkları ve sürücülere korku dolu dakikalar yaşatan zincirleme kazaya, henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir tır neden oldu. İddiaya göre, hızlı seyrettiği bildirilen tır, 20 ED 717 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan bu araç ile aynı yöne gitmekte olan 20 KK 184 plakalı minibüs ve 20 AE 322 plakalı otomobil çarpıştı. Olası bir trafik faciasının teğet geçtiği kaza, maddi hasarla atlatıldı. Kaza sonrası durmak yerine hızla olay yerinden uzaklaşan tır’ın plakası ve sürücüsünün belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Yorumlar

ANIL   -  Bağlantı 14 Ekim 2014, 12:31

Bu gün elimde yazılacak tam 7 tane ceza var. Polisler bu kadar ceza yazmıyordur. Onlar köşe başlarında muhabbet ederler, gözlerinin önünden geçen kasksız motosikleti göremeyecek kadar koyu muhabbet

atakan   -  Bağlantı 13 Ekim 2014, 17:48

Şehir içinde hiç trafik kontrolü yok. Kamyonlar, tırlar gündüz vakti şehir merkezinde dolaşıyor. Küçük araçları hiçe sayarak süratli ve kural tanımaz bir şekilde ilerliyorlar.

halil dönmez   -  Bağlantı 13 Ekim 2014, 15:50

bu mobese kameraları ne işe yarıyor ? Şu bir gerçek ki sadece trafik polisleri tuzak kurup araçları radarla hız kontrolü yapıyorlar. Devlet kendi vatandaşına tuzak kuruyor.
‘Devlet vatandaşına tuzak kuramaz’

haydar   -  Bağlantı 13 Ekim 2014, 15:48

Denizli’nin en tehlikeli bölgesi. Ama burada kontrol yok. polis yok. şu EDS denen hikayeyi sürücüler takmıyor. çünkü işlevi yok. Bu EDS çalışsa ve kökleye kökleye ceza yazsa burası şeker olur.

şahid   -  Bağlantı 13 Ekim 2014, 15:22

Kazaya bizzat sahid oldum tır sürücüsü ardına bakmadan yola devam etti, plakasını bulunduğum noktaya biraz uzak kaldığı için plakasını alamadım, Sanıyorum kazanın olduğu saatlerdeki mobeselerden arac plakası alınabilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı