REKLAMI GEÇ

Asitli saldırgan tutuklandı

Asitli saldırgan tutuklandı

Karahayıt’ta bir otelde 2 yabancı uyruklu kadının yüzlerine asit içerikli sıvı dökerek yaktığı öne sürülen saldırgan tutuklandı. Saldırgan Özgün G.nin Denizli’de 2005 yılında kayınvalidesini öldürdüğü ve cezaevinde yattığı ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2022 Çarşamba, 14:25

İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT), Pamukkale’e bağlı Karahayıt Mahallesi’nde 9 Mayıs’ta bir otelde konaklayan Özbekistan uyruklu Sojida Kalandarova (27) ve Kırgızistan uyruklu arkadaşı Sarvinoz Khaırullaeva’ya (23) asit içerikli sıvı dökerek yaralanmalarına yol açan Özgün G.yi Aydın’da saklandığı evde yakalamış ve Denizli’ye getirmişti.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ö.G, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Şüphelinin, jandarmadaki ifadesinde, kız arkadaşı ile kıskançlık nedeniyle tartıştıklarını ve kendisine hakaret ettiğini savunarak, lobiye daha önce bıraktığı kireç sökücüyü kız arkadaşına doğru savurduğunu söylediği öğrenildi.

Sıvının yakıcı olduğunu bilmediğini, neden satın aldığını hatırlamadığını iddia eden zanlının sevgilisini öldürme niyetinin bulunmadığını, yaralamak için döktüğünü, yanındaki kişinin ise kız arkadaşına sarılması nedeniyle yaralanmış olabileceğini savunduğu belirtildi.

Yüz ve gözlerinden yaralanarak hastaneye kaldırılan kadınlardan durumu ağır olan Özbekistan uyruklu Sojida Kalandarova’nın İzmir’e sevk edildiği belirtildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Kırgızistanlı Sarvinoz Khaırullaeva’nın ise Denizli Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

2005 YILINDA CİNAYET İŞLEMİŞ

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Özgün G.nin 2005 yılında Denizli’de kayınvalidesini öldürme suçlamasıyla tutuklandığı da öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı