REKLAMI GEÇ

Baba-oğul birlikte öldürmüş!

Baba-oğul birlikte öldürmüş!

Denizli’de bir kız ile ilişkisi olduğu için öldürülen Onur Sandal’ın, kızın babası ve ağabeyi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Ağabey A.T. cesedin bulunmasının ardından cinayeti kendisinin işlediğini söyleyerek, teslim olmuştu. Cesette iki farklı kesici alet darbeleri tespit eden polis soruşturmayı derinleştirdi, baba A.T.’yi de gözaltına aldı. Bu arada yapılan otopside ciğerinde toprak parçaları bulunan Onur Sandal’ın ölmeden diri diri gömüldüğü belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2014 Pazar, 15:07

Geçtiğimiz Çarşamba günü Bağbaşı Mahallesi Kent Ormanı’nda cesedi toprağa gömülü olarak bulunan 16 yaşındaki Onur Sandal’ın kız arkadaşının babası ve ağabeyi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. 

DİRİ DİRİ GÖMMÜŞLER!
Onur Sandal topraktan çıkarıldıktan sonra otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü. Burada otopsisi yapılan Onur Sandal’la ilgili kan dondurucu detaylar ortaya çıktı. Onur Sandal’ın yapılan otopsisinde 65 bıçak darbesi aldığı ve henüz ölmeden toprağa diri diri gömüldüğü belirlendi.

anons

İKİ KESİCİ ALET
Onur Sandal’ın otopsisinde 65 bıçak darbesi aldığının ve iki kesici aletin kullanıldığının belirlenmesi üzerine Denizli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri soruşturmayı derinleştirdi. Onur Sandal’ın ilişkisi olduğunu öğrendikleri kızın ailesini takibe alan polis çemberi daralttı. Cinayeti işleyen ve olayın ortaya çıkacağını anlayan Onur Sandal’ın kız arkadaşının ağabeyi A.T. polise teslim oldu. Hemen ardından olayda iki kesici aletin kullanıldığını belirleyen ekipler, baba A.T.’yi de gözaltına aldı. Bu sırada güvenlik kamerası görüntülerini de inceleyen ekipler, Onur Sandal’ın bir araca zorla bindirilip kaçırıldığını belirledi.

“ANNEME SÖYLEYİN HAKKINI HELAL ETSİN”
Gözaltına alınan baba 46 yaşındaki A.T. ile oğlu 18 yaşındaki A.T., emniyetteki sorgularında cinayeti tüm detaylarıyla anlattılar. Baba A.T. ifadesinde, “Onur’un kızım ile olan ilişkisini öğrenince kendisini uyardık ancak dinlemedi. Oğlumla Kent Ormanı’na götürdük. Burada da nişanlanmalarını ya da evlenmelerini istedik. Kabul etmedi. Biz de bıçaklayarak öldürdük. Onur ölmeden önce bize, ‘Anneme çok eziyet ettim. Söyleyin hakkını helal etsin’ dedi. Daha sonra da bıçakla toprağı kazarak gömdük” dedi.

“NAMUS CİNAYETİ, KEŞKE OLMASAYDI”
Baba oğul suçlarını itiraf etti. Baba A.T., Adliyeye götürülürken, “Namus cinayeti. Keşke olmasaydı. Pişmanım’’dedi.

DÖVEREK GÖTÜRDÜLER
Cinayet Masası ekipleri Onur Sandal’ın öldürülmeden önce kız arkadaşının ağabeyi A.T. ve arkadaşları tarafından bir cadde üzerinde dövülerek zorla arabaya bindirildiği görüntülere ulaştı. Onur Sandal’ı zorla arabaya bindiren diğer şüpheliler S.Ö. H.B. ve M.T. de gözaltına alındı. Sanıklar Adliye’ye sevk edildi.

BABA İLE OĞLU TUTUKLANDI
Baba ve oğlu, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.Yardım ettikleri gerekçesiyle mahkemeye sevk edilen zanlılardan, S.Ö, H.B ile M.K ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar

İNSAN olamazlar !   -  Bağlantı 20 Kasım 2014, 09:50

Namusu savunan insanlar siz çok mu namuslusunuz ?
Neden sürekli kadınlarda namus soruluyor, ulan 21. yy dayız, yüzlerce çözüm olmasına rağmen öldürünce mi temizlendi ???
şimdi otursun evde NAMUSUNU temizlediğiniz KIZINIZ!
Allah büyüktür unutmayın!

Enes   -  Bağlantı 19 Kasım 2014, 05:27

16 yaşındaki çocuktan namus soran
Namusun kanla ölümle temizleneceğine inanan
ve bu uğurda nice canları kadınları kızları çocukları vahşice öldürdükten sonra namusumuzla övünen tek ülkeyizdir heralde nede olsa burası türkiye yazıklar olsun

güzel memleketim   -  Bağlantı 17 Kasım 2014, 14:23

namus ak pak oldu şimdi bu nasıl bir zihniyet namus adı altında namussuzluk yaptınız yardım edenler niye serbest bu nasıl adalet namusmuş pehhh

adar   -  Bağlantı 17 Kasım 2014, 09:34

Namusu temizlemek için namussuzluk yapmak:adam öldürmek.Daha da battınız ben size söyleyeyim.

denizlili   -  Bağlantı 17 Kasım 2014, 08:57

yardım edenler neden serbest ?

Mehmet Kaya   -  Bağlantı 17 Kasım 2014, 03:38

Şimdi namus temizlenmiş mi oluyor artık…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı