REKLAMI GEÇ

BALKONDAN GİRİP İPTEN ALDILAR

BALKONDAN GİRİP İPTEN ALDILAR

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bir genç kendisini iple doğalgaz borusuna asmaya çalıştı. Eve balkondan giren itfaiye ekipleri genci boğulmak üzereyken kurtardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Eylül 2018 Cuma, 16:22

Merkezefendi İlçesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde filmleri aratmayan sahneler yaşandı.
6. Sokak’ta oturan 35 yaşındaki Tamer K. isimli genç girdiği bunalım sonucu intihara teşebbüs etti. Komşuları gencin şüpheli davranışlarından endişe ederek polis ve acil servis ekiplerini çağırdı. Bu sırada Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de müdahale etmek üzere olay yerine geldi.

Evin kapısını kilitleyen genç kapıyı çalan görevlilere açmadı. Bu sırada itfaiye ekipleri birinci kattaki evin balkonuna merdivenle ulaşarak içeriyi gözledi.

Gencin elindeki halatla kendisini doğalgaz borusuna asmak üzere olduğunu fark eden itfaiye ekipleri önce durumu polise bildirdi. Polis ekipleri kapının kırılması için ekip ve ekipmen desteği çağrısında bulundu. Bu sırada gecikileceğini fark eden itfaiye ekipleri balkon kapısını kırarak içeri girdi ve iple kendini asan Tamer K’yı hemen yere indirdi.

Yaralı durumdaki gence ilk müdahale 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Olay yerindeki mudahalenin ardından Tamer K. adlı genç hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Kaynak: mericulukus.tv

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı