REKLAMI GEÇ

Başarılı polislere takdirname

Başarılı polislere takdirname

Vali Yavuz Erkmen, görevlerinde üstün başarı gösterip, suçüstü hali sonucunda suçluları yakalayarak adalet karşısına çıkartılmalarını sağlayan 14 polis memurunu takdirname ile ödüllendirdi.

/ DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2009 Cuma, 18:40

Vali Erkmen, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve görevinde üstün gayret gösteren polis memurlarını makamında kabul etti. İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar görevlerinde üstün başarı gösteren polis memurları ile ilgili olarak, “Arkadaşlarımız mala karşı olan hırsızlık suçlarında emsallerine örnek teşkil edecek şekilde mücadele ederek, suçluları suçüstü yakalamayı başardılar. Çok kısa zamanda olay yerine intikal ettiler. Hırsızlık yapan kişilerin evlerinde yapılan aramalarda da çok sayıda hırsızlık malları ele geçirildi” dedi.

Vali Erkmen, ilimizin huzurlu bir il olarak görünmesine rağmen, suçların yapısı incelendiğinde mala karşı olan suçların yoğunluk kazandığını belirterek, “İlimizde huzur kenti olarak genel bir görüntü var. Huzurun hâkim olduğu bir kent. Ama bu huzuru bozan zaman zaman bir takım olaylar da oluyor. Bunların başında da hırsızlık olayları geliyor. Özellikle mala karşı suçlarda sayıyı biraz daha aşağıya çekmemiz ve vatandaşın da böylelikle devlete karşı güvenini arttırmamız gerekiyor. Bu bakımdan suçüstü yakalamak çok önemli. Polis arkadaşlarımızı gösterdikleri gayretten dolayı kutluyorum ve arkadaşlarımızı başarılarından dolayı takdirname ile ödüllendirmek istiyorum” dedi. Vali Erkmen, başarılı polislere takdirnamelerini verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı