REKLAMI GEÇ

Başkan, Zeybekci’li bilboard reklamına saldırıyı Denizlihaber’den öğrendi

Başkan, Zeybekci’li bilboard reklamına saldırıyı Denizlihaber’den öğrendi

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Çevre Yolu’nun yapımına katkılarından dolayı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi onore etmek için Denizli-Uşak karayolu üzerine bilborad reklamı diktirdi. 24 saat geçmeden bilboard reklamını devirdiler. Başkan haberi Denizlihaber’den öğrendi, “Ayıptır, yazıktır” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2017 Pazar, 11:38

Çivril’in 15 yıllık çevre yolu özlemi giderildi. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’de, çevre yolunun açılmasıyla ilgili en büyük desteği verdiğini söylediği Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin fotoğrafının yer aldığı büyük afişi, Çivril-Denizli karayolunun İğdir mevkisindeki bilboarda astırdı. Afişin üzerine de, “Yeni çevre yolumuz Çivrilimize hayırlı olsun” yazını yazıldı.

Çivril Belediyesi görevlileri bu afişi Cuma günü astı, Cumartesi sabah saatlerinde bilboard kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından devrildi.

Başkan Gürcan Güven haberi Denizlihaber’den aldı. Güven, “Bilboard’ın devrildiğinden haberim yoktu, haberi Denizlihaber’den öğreniyorum. Bunu yapanları kınıyorum. Ayıptır, günahtır. Şu anda iktidarda başka parti olsaydı, bu hizmeti başka partiye mensup Denizlili bir bakan yapsaydı ben onun da fotoğrafını asardım. Bakan Zeybekci’nin sayesine bu yol yapıldı. En kısa zaman da yeni bir afiş hazırlatıp, yerine dikeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı