REKLAMI GEÇ

Başsavcılık ile Kızılay arasında protokol imzalandı

Başsavcılık ile Kızılay arasında protokol imzalandı

Denetimli serbestlik altındaki yükümlüler ile ailelerine ayni yardım yapılması için Kızılay ile Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2017 Salı, 13:39

Hükümlülerin yeniden suç işlemelerinin önlenmesi ve yeniden topluma kazandırılması için yürütülen denetimli serbestlik uygulamaları kapsamında, ihtiyaç sahibi yükümlü, eski hükümlü ve birinci dereceden aile üyelerine ayni yardım yapılarak kişilerin desteklenmesi amacıyla Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Kızılay Denizli Şubesi arasında işbirliği yapılacak.

İşbirliği kapsamında hazırlanan protokol Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz ile Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu tarafından imzalandı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Yılmaz, her ne kadar kişiler suç işlemiş olsa da cezalarını çektikten sonra topluma yeniden kazandırılmalarının önemli olduğunu belirterek, bu konuda tüm kurumlara düşen önemli görevlerin olduğunu söyledi.

Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu da, Kızılay olarak tüm vatandaşlar olduğu gibi hükümlüler ve onların ihtiyaç sahibi ailelerine de kapılarının açık olduğunu ifade etti. Otçu, ulaşabildikleri her ihtiyaç sahibine imkanları doğrultusunda yardımcı olacaklarını kaydetti.

Yorumlar

Akaslan   -  Bağlantı 12 Aralık 2017, 19:05

Çok güzel bir uygulama, Allah sebep olanlardan razı olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı