REKLAMI GEÇ

Evde öldürüp, halıya sarmışlar

Evde öldürüp, halıya sarmışlar

Zümrüt Mahallesi’nde köpek çiftliği yanında acil tıp teknisyeninin ceset gömerken yakalandığı olaya ilişkin Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan detaylı açıklama geldi. Cinayetin bir evde işlendiği, cesedin halıya sarılarak getirildiği belirlenirken, 3 kişinin gözaltına alındığı olaya ilişkin bir kişinin daha arandığı açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2019 Salı, 16:44

Dün akşam saatlerinde ortaya çıkan kan donduran cinayete ilişkin Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan açıklama yapıldı.

Olaya ilişkin detayların verildiği açıklamada, cinayetin Pamukkale’nin Zümrüt Mahallesi Orhangazi Caddesi üzerindeki bir evde işlendiği belirtilerek, bu şahsın cesedinin halıya sarılı vaziyette söz konusu yerde bulunduğu, şüphelilerin gelerek bu cesedi alıp gömecekleri ihbarının geldiği bildirildi.

İhbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince belirlenen yerde tedbir alınarak beklendiği, olay yerine söz konusu cesedi gömmek üzere H.D. isimli kişinin geldiğinin ifade edildiği açıklamada, “Bu kişi polis ekiplerince yakalanmıştır. Olay mahallinde yapılan araştırmada ölen şahsın Sercan Yıldırım isimli kişi olduğu ve ilk incelemede ateşli silah ile öldürüldüğü görülmüştür. Olay yerinde 4 adet tabanca, 1 adet tüfek, bıçak, kılıç, pek çok mermi kovanı ile silah dönüştürmekte kullanılan ekipmanların bulunduğu görülmüştür” denildi.

Cinayete ilişkin soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini açıklayan Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 zanlının gözaltına alındığını, belirlenen bir zanlının daha yakalanması için soruşturmaların devam ettiği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı