REKLAMI GEÇ

Bekilli’de can pazarı

Bekilli’de can pazarı

Bekilli’de, TIR ile otomobilin çarpıştığı kaza sonrası tam anlamıyla can pazarı yaşandı. Üç kişinin yaralandığı ve yaralılardan birisinin kolunun koptuğu kazanın ardından, TIR sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2016 Çarşamba, 11:15

İddiaya göre, Karahallı’dan Bekilli yönüne gelen otomobil ile karşı yönden gelen TIR çarpıştı. Şerit ihlalil nedeniyle meydana geldiği bildirilen kazada, çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil tarlaya yuvarlandı.

Kazaya karışan TIR’ın sürücüsü durmak yerine hızla olay yerinden uzaklaşırken, otomobilde tam bir can pazarı yaşandı. Yaralılar, telefonla acil yardım istedi. Aldıkları ihbarın ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri gönderildi.

Sağlık ekibi, kaza sırasında kolu kapan M.T. ile diğer yaralıları ambulansla Denizli’ye getirdi. Ağır yaralı olan M.T.’nin kopan kolunu itfaiye görevlileri bularak sağlık ekibine yetiştirdi.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne getirilen M.T., burada yapılan ilk müdahalenin ardından, ambulansla İzmir’deki Ege Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı