REKLAMI GEÇ

Beyağaç’ı yasa boğan ölüm olayında yeni iddia

Beyağaç’ı yasa boğan ölüm olayında yeni iddia

Beyağaç’ta 15 yaşındaki Serhat Y.nin av tüfeğiyle vurulmuş halde cansız bedeni bulunmuş, intihar ederek yaşamına son verdiği öne sürülmüştü. Beyağaç’ı yasa boğan ölüm ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Jandarma, talihsiz gencin av tüfeğiyle oynarken kazara kendini vurmuş olabileceği ihtimali üzerinde de duruyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2016 Salı, 12:38

Beyağaç Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Serhat Y. dün akşam saatlerinde evinde av tüfeğiyle vurulmuş halde bulundu. TEOG Sınavı’na girmeye hazırlanan Serhat Y.nin ölümü ailesi başta olmak üzere ilçede şok etkisi yarattı.

İNTİHAR ETMİŞ OLABİLECEĞİ ÜZERİNDE DURULDU
Evde tek başına kaldığı sırada av tüfeğiyle vurularak ölen Serhat Y.nin ölümünün ardından başlatılan soruşturmada ilk etapta intihar şüphesi üzerinde duruldu.

KAZA İHTİMALİ DE GÜNDEME GELDİ
15 Yaşındaki Serhat Y.nin Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’nda otopsisi sürerken, bir başka iddia daha ortaya atıldı. Serhat Y.nin evde yalnız kaldığı sırada oynadığı av tüfeğinin ateş almasıyla kazara kendini vurmuş olabileceği ihtimali üzerinde de duran jandarma, soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı