REKLAMI GEÇ

BIÇAK ZORUYLA PARASINI GASP ETTİLER

BIÇAK ZORUYLA PARASINI GASP ETTİLER

15 Mayıs Mahallesi’nde parkta oturan 16 yaşındaki bir çocuk, yanına gelen iki kişi tarafından bıçak tehdidi ile gasp edildi. Çocuğun üzerindeki 300 lirayı aldıktan sonra kayıplara karışan gaspçıların yakalanması için operasyon başlatıldı.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2015 Perşembe, 09:53

Olay, dün akşam 20:30 sularında 15 Mayıs Mahallesi 787 sokakta bulunan parkta meydana geldi. 16 yaşındaki Cemal Şamil Demirağ, parkta otururken yanına tanımadığı iki kişi geldi. Demirağ’ın verdiği bilgelere göre; 18-19 yaşlarındaki bu kişiler, bıçak çekerek çocuğa üzerinde para olup olmadığını sordu. 

Demirağ’ın üzerini arayan iki kişi cebinde bulunan 300 TL’yi zorla alarak Kayalık Mahallesi’ne doğru koşarak uzaklaştı. 155’i arayan Demirağ yardım istedi. Demirağ, olay yerine gelen polislere, kendisini gasp eden iki kişiyi daha önce parkta birçok kez gördüğünü anlattı.

KİRA PARASIYDI
Cemal Şamil Demirağ’ın garsonluk yaparak, ailesinin geçimine katkı sağladığını belirterek, gasp edilen 300 liranın da ev kirası olduğunu söyledi.
Polis, gaspçıları yakalamak için soruşturma başlattı.

Yorumlar

Mert   -  Bağlantı 24 Nisan 2015, 00:21

Yuh be ayıp yahu 18-19 yaşında insanlarsınız gidin çalışın ekmeğinizi kazanın çocuk anlının teriyle parasını kazanıyormuş nasıl bir ülke olduk artık anlamıyorum iğrenç insalar…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı