REKLAMI GEÇ

Bu tarlalarda zehir yetişiyor

Bu tarlalarda zehir yetişiyor

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince son bir ayda uyuşturucu ile mücadele kapsamında 17 operasyon yapıldı. Çok sayıda hint keneviri tarlası imha edildi. Operasyonlarda esrar ve sentetik hap da ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2014 Cumartesi, 09:45

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde kaçakçılığı ve yasadışı hint keneviri ekimimi önlemeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda son bir ay içerisinde Denizli merkez, Buldan, Çal, Çameli, Çivril, Honaz, Sarayköy, Serinhisar ve Pamukkale ilçelerinde 17 ayrı operasyon yapıldı.

Operasyonlar esrar üretiminde kullanılan hint keneviri tarlaları tespit edildi. Bu tarlalarda yetiştirilen 8 bin 166 kök hint keneviri imha edildi. Ev ve araçlarda yapılan aramalarda ise 1428 gram kubar esrar, 149 adet sentetik hap ve 1 av tüfeği ele geçirildi. Operasyonlarda yakalanan 16 kişi de adli makamlara sevk edildi.

POLİSTEN ZEHİR TACİRLERİNE DARBE
Öte yandan Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezi ve Çardak’ta gerçekleştirdiği 3 ayrı operasyonda satışa hazır hale getirilmiş 405 gram esrar, 55 gram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan 11 kişiden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı