REKLAMI GEÇ

Buldan Kaymakamı Uzkuç gözaltına alındı

Buldan Kaymakamı Uzkuç gözaltına alındı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sabah erken saatlerden itibaren evi ve makamında aramalar yapılan Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç gözaltına alındı. Uzkuç, daha önce vali yardımcısı olarak görev yaptığı Iğdır’a götürülüyor. Kaymakam Uzkuç, Iğdır’daki görevi esnasında SODES projesiyle FETÖ’ye para aktarmakla suçlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2016 Cuma, 14:24

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PDY soruşturmaları sürüyor. Soruşturmalar kapsamında Buldan’da sabah saatlerinden itibaren hareketli saatler yaşandı. Buldan Kaymakamı Hacı Uzkuç hakkında gözaltı kararı verildi, Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından önce evinde ardından da makamında arama yapıldı.

Sabah erken saatlerden itibaren süren aramaların ardından Kaymakam Uzkuç hakkında gözaltı işlemi uygulandı.

IĞDIR’A GÖTÜRÜLÜYOR
Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Kaymakam Uzkuç’un Iğdır’a götürüleceği öğrenildi. Daha önce burada vali yardımcılığı yapan Uzkuç’un SODES projesi ile FETÖ’ye para aktarmakla suçlandığı ileri sürüldü.

2013 yılının Temmuz ayında Buldan Kaymakamı olarak görevlendirilen Uzkuç, geçtiğimiz yıl, Buldan’daki tarihi konakların turizme kazandırılmasındaki çabaları nedeniyle Türk İdareciler Derneği tarafından “Merhum Vali Celalettin Tüfekçi Meslek Ödülü”ne layık görülerek yılın idarecisi seçilmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı