REKLAMI GEÇ

Buldan büyük tehlike atlattı

Buldan büyük tehlike atlattı

Buldan’da bir akaryakıt istasyonunda park halinde olan 15 NE 814 TIR, elektrik kablolarının tutuşması nedeniyle alev aldı. Yüreklerin ağza geldiği yangına Buldan ve Sarayköy İtfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti, yangını söndürdü. Buldan’ı Allah korudu, tam anlamıyla facianın eşiğinden dönüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2015 Perşembe, 11:37

Buldan’da korku dolu anlar yaşandı. Gürol Erdönmez’in (35) dinlenmek üzere Buldan’da bir akaryakıt istasyonuna park ettiği 15 NE 814 plakalı TIR’dan önce dumanlar, ardından da alevler yükselmeye başladı. Akaryakıt pompalarının çok yakınında olan TIR’dan yükselen alevler çevrede bulunanlara korku dolu anlar yaşattı.

İTFAİYE ZAMANINDA MÜDAHALE ETTİ

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Buldan ve Sarayköy itfaiye ekipleri, hızla alevlere müdahale etti, çevre güvenliğini sağladı. Yoğun müdahale ile alevler kısa süre içinde kontrol altına alındı, ancak TIR’da ağır hasır meydana geldi.

FACİADAN DÖNÜLDÜ

Alevlerin kontrol altına alınması, yangını ve söndürme çalışmalarını büyük bir korku içinde izleyen akaryakıt istasyonu çalışanları ve çevrede bulunanlara rahat bir nefes aldırdı. En tehlikeli yerde başlayan yangında facianın eşiğinden dönüldü.
Söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapılan araştırmada, yangının elektrik kablolarından kaynaklandığı anlaşıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı