REKLAMI GEÇ

Çal ve Acıpayam’da alevler yükseldi

Çal ve Acıpayam’da alevler yükseldi

Dün Çal ve Acıpayam’da birbiri ardına siren sesleri duyuldu. Çal’da sabaha karşı çıkan yangın bir evi kül etti, Acıpayam’da ise samanlık alevlere teslim oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2015 Salı, 10:34

Çal ve Acıpayam’da hareketle saatler yaşandı. Birbiri ardına İtfaiye sirenlerin duyulduğu iki ilçede meydana gelen yangınlar paniğe yol açtı. 

ACIPAYAM’DA SAMANLIK YANDI
İl yangın Acıpayam’ın Alaattin Mahallesi’nde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle samanlıkta başlayan yangın kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Acıpayam Şubesi ekipleri yangına müdahale etti. Ancak, kolay tutuşan saman ve ağaçlar nedeniyle alevler güçlükle kontrol altına alındı.

ÇAL’DA ALEVLER YÜKSELDİ
Sabah saat 04.40 sıralarında ise Çal’ın Alfatlar Mahallesi’nden alevler yükseldi. Bir evde çıkan yangın, mahalle sakinlerine korku dolu onlar yaşattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Çal Merkez ve Akkent Şubesi’nden 3 araç ve 6 personel yangına müdahale etti. Sabahın ilk ışıklarına kadar süren söndürme çalışmaları evi kurtarmaya yetmedi. Ev tamamen yandı, kullanılamaz hale geldi.

Her iki yangının da çıkış nedenlerinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı