REKLAMI GEÇ

Çal’da zabıta memuru intihar etti

Çal’da zabıta memuru intihar etti

Denizli’nin Çal İlçesi’nde, bir zabıta memuru intihar etti. Alınan bilgiye göre, Çal Belediyesinde zabıta memuru kadrosunda çalışan Mehmet Sarı (49), Hüseyinler Mahallesi’ndeki üç katlı evin terasında komşuları tarafından demire asılı şekilde bulundu.

/ DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2010 Salı, 16:11

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen güvenlik güçlerinin, Sarı’ya ait ”Hiçbir kimseye tek kuruş borcum yoktur. Yapılan suçlamaları kabul etmiyorum” yazılı bir not bulduğu öğrenildi. Sarı’nın cesedi, yapılan incelemenin ardından Çal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Daha önce Çal Belediye Başkanı ile tartıştığı iddia edilen belediye memurunun, 2004’ten beri çeşitli yerlerde görevlendirildiği, en son ilçenin su kaynağının bulunduğu Avdan Mevkii’ndeki su motorlarında görev yaptığı kaydedildi. Sarı’nın daha önce de çöp toplama merkezinde çalıştığı, Çal Belediye Başkanı ile arasındaki tartışmalardan dolayı başkalarından yardım istediği öğrenildi.

Çal Belediye Başkanı Hasan Gündüz ise yaptığı açıklamada,”Bizim su depolarına gidip geliyordu. Biz bir aileyiz. Ben belediyeyi bir yuva olarak görüyorum. Kavga etsek de dövüşsek de benim onunla bir sorunum yoktu. Eski belediye başkanlarıyla da geçimsizliği olmuş. Buna iş buyurmuyorduk zaten. Ben fazla muhatap olmuyordum. O sadece su depolarının yeri vardı aşağıda, su basan motorların başına gidiyordu. Beş kilometre yola gidiyordu. Öyle sorunum olsa sabah belediyenin aracıyla gidip akşam getirmezdik. Ailevi sorunları mı vardı, bir bunalım mı geçirdi bilemiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı