REKLAMI GEÇ

Camı kıramayınca marketi soyamadılar

Camı kıramayınca marketi soyamadılar

Cumhuriyet Mahallesi’nde, hırsızlık yapmak istedikleri bir marketin camına üç kez taş atmalarına rağmen kıramayan iki kişi, sonunda pes etti. Hırsızların işyerinin camını kırmaya çalışması, marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2015 Salı, 11:46

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Olay, pazartesi günü sabaha karşı, Cumhuriyet Mahallesi’nde Ali Gökcen’in sahibi olduğu Gökcen Market’te meydana geldi. Marketin önüne gelen siyah tişörtlü ve kapüşonlu iki kişi, önce işyerinin içini kontrol etti. Bir süre marketin önünde bekleyen, otomobil sesi duyunca yürüyüp uzaklaşan, ardından tekrar geri dönen iki kişiden biri, eline aldığı taşı atmak isterken kolunu sakatladı. 

Kolu acıyınca taşı yere bıraktı. Yoldan başka bir otomobilin geçmesi üzerine yeniden uzaklaşan sonra tekrar geri dönen şüpheliler, yerden aldıkları taşı marketin kapı camına fırlattı. Cam kırılmadı, hırsızlık yapmak isteyen iki kişi, çıkan gürültü üzerine marketin önünden uzaklaştı. Tekrar dönen şüpheliler, bu kez birlikte iki ayrı taş atarak camı kırmayı denedi. Ancak cam yine kırılmadı. Marketin kapısındaki camın kırılmaz olduğunu anlayan hırsızlar, pes edip işyerinin önünden uzaklaştı.

Sabah marketine gelen Ali Gökcen, camın hasar gördüğü fark edince polisi aradı. Polis işyerinde inceleme yaptı. Şüphelilerin güvenlik kamerasına yansıyan o anlarını inceleyen polis, kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı