REKLAMI GEÇ

Cani anne kızını nasıl öldürdüğünü böyle anlattı, her satırı kan dondurdu

Cani anne kızını nasıl öldürdüğünü böyle anlattı, her satırı kan dondurdu

İzmir’de 29 yaşındaki Kızı Zeynep’i boğarak öldüren Denizlili anne A.V.nin ifadesinin detayları ortaya çıktı, her satırı kan dondurdu. Cani anne, poşetle boğarak öldürdüğü kızının yanında sabaha kadar yattığını anlatan anne, “Yardım istemek yerine, kalkıp beni öldürür düşüncesiyle odada bulduğum poşeti başına geçirdim. Ölüp ölmediğini bilmediğim için uzun süre bu şekilde bastırdım. O anda kızımın avuç içini de öpüyordum” dedi. Hakim karşısına çıkarılan anne tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2021 Perşembe, 10:29

İzmir’in Buca ilçesinde 17 Mayıs’tan meydana gelen olayda A.V. 29 yaşındaki kızı Zeynep Vural’ı poşetle boğarak öldürmüştü. Polise kendini ihbar eden cani anne, polis ekiplerince gözaltına alınmıştı. Zeynep Vural, memleketi Baklan’da gözyaşları arasında toprağa verilmişti.

Olayın ardından annenin ifadesinin detayları ortaya çıktı. Olay günün anlatan anne, “Zeynep, olay sabahı erken saatte kalktı. Kahve içtikten sonra dışarı çıkmak için hazırlandı. ‘Nereye gidiyorsun’ diye sordum. Ağır hakaretlerde bulunarak, küfretmeye başladı. Ne ben ne de eşim karşılık vermedik. Çünkü karşılık verdiğimizde bize şiddet uyguluyordu. Bu şiddetlerle ilgili de daha önce gerek polise gerekse savcılıklara da şikayetim olmuştur” diye konuştu.

“KIZIM BANA ŞİDDET UYGULADI”
Kızı Zeynep’in kendisine şiddet uyguladığını ileri süren anne, “Bir süre sonra da benden çok sevdiği bezelye yemeğini istedi. Ben da yaptım. Zeynep bunu yedikten sonra kusmaya başlamış. Bana seslenerek bilgisayar odasına çağırdı. Oyun oynuyordu. Kusmuğu temizlememi söyledi. Temizlemek için eğildiğim sırada saçımdan tutup, sert bir şekilde çekip, sağa sola beni savurmaya başladı” dedi.

KAN DOMDURAN İFADE
Anne A.V. kızını nasıl öldürdüğünü ise şöyle anlattı:

“O sırada kızımın boynunda bulunan fuları çekerek yere savurdum. Sert bir şekilde yere düştü. Yere düşen kızımdan hırıltı ve inleme sesi geliyordu. Yardım istemek yerine, kalkıp beni öldürür düşüncesiyle odada bulduğum poşeti başına geçirdim. Ağzını ve burnunu kapatacak şekilde bastırmaya başladım. Ölüp ölmediğini bilmediğim için uzun süre bu şekilde bastırdım. O anda kızımın avuç içini de öpüyordum.”

SABAHA KADAR KIZININ CESEDİNİN YANINDA YATMIŞ
Sabaha kadar kızının cansız bedeninin yanında kaldığını ifade eden A.V. “Oğlum Ömer’e seslenip, ‘Ablan bayılmış. Onu yatağına taşır mısın’ dedim. Bunun üzerine gelip, Zeynep’i kucaklayarak yatağına yatırdı. Oğlum odadan çıktıktan sonra bir süre yanına uzandım. Sonra tekrar salona çıktım. Sonrasında eşim 23.00 sıralarında uyumak için odaya geçti.

Ben de kızımın odasına geçerek üzerini çıkardım. Nemli bir bezle vücudunu temizledim. Sabaha kadar yanına uzanıp onunla konuştum. Sabah da eşim ve oğluma kahvaltı hazırladım. Onlar yediler. Ben bir şey yemedim. Sonrasında da eşim ve oğluma Zeynep’i öldürdüğümü söyledim ve ‘Karakola gidiyorum’ diyerek evden çıktım.”

Evlat katılı anne, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı