REKLAMI GEÇ

Cani koca tutuklandı, öldürdüğü karısı toprağa verildi

Cani koca tutuklandı, öldürdüğü karısı toprağa verildi

Dün gece geç saatlerde hain bir plan uygulayan ve boşanma aşamasında olduğu eşini kızının gözleri önünde katleden koca tutuklandı. Adliye çıkışı basın mensuplarının “Neden öldürdünüz?” sorusuna “Sizi ilgilendirmez” yanıtı veren cani koca, “Eşimi katlettim, kendimi de katledeceğim” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2021 Salı, 17:53

Hacıkaplanlar Mahallesi Kayalık Caddesi’nde bulunan 6 katlı apartmanın 5. katındaki kızı Özlem Yılmaz’a ait daireye giren Erkan Sivrikaya, boşanma aşamasında olduğu karısı Meral Sivrikaya’yı 20 yerinden bıçaklayarak katletmişti.

Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi. Cani koca Erkan Sivrikaya çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

SİZİ VE KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ
Erkan Sivrikaya, adliyeye çıkarıldığı sırada basın mensuplarının “Neden eşinizi öldürdünüz?” sorusuna, “Sizi ilgilendiriyor mu? O bizim sorunumuz. Eşimle aramızdaki sorun. Sizi ve kimseyi ilgilendirmez. Bu eşler arasındaki bir durum. Eşimi katlettim, kendimi de katledeceğim” diye cevap verdi. Cani koca cezaevine gönderildi.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ
Cani kocasının sayısız bıçak darbesiyle yaşamını yetiren Meral Sivrikaya’nın cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından hastaneden alındı. Talihsiz kadının cenazesi Baklan’ın Dağal Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Yorumlar

M. ALİ ÖZHAN   -  Bağlantı 24 Mart 2021, 12:13

bu nasıl bir psikopatlık ya. Devletin acil psikoloji danışmanlık hizmetleri vermesi lazım

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı