REKLAMI GEÇ

Cankurtaran’daki kazada ölü sayısı 4’e yükseldi

Cankurtaran’daki kazada ölü sayısı 4’e yükseldi

Denizli – Antalya karayolunun Cankuran geçişinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı trafik kazasında ölü sayısı 4’e yükselirken, ağır yaralanan 1 kişi de hastanede tedavi altına alındı. Kazada yaşamını yitirenlerden birisinin astsubay ve Acıpayamlı olduğu öğrenildi. ağır yaralanan kişinin de Bandırma’da vatani görevini yaptığı bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2016 Cuma, 14:32

Pamukkale’nin Cankurtaran Mahallesi yakınlarındaki kaza, sabah saatlerinde meydana geldi. 60 yaşındaki Sadettin Çırakkoca’nın kullandığını 07 BLE 94 plakalı hafif ticari araç ile 23 yaşındaki Önder Aldın yönetimindeki 09 PK 241 plakalı otomobil çarpıştı.

cankurtaran_kaza_dort_olu-ic-3

ARAÇLAR METAL YIĞININA DÖNDÜ
Her iki aracın da metal yığınına döndüğü kazada, bir anda can pazarı yaşandı. Hafif ticari aracın sürücüsü Sadettin Çırakkoca ve aynı araçta bulunan Abdullah Çırakkoca ile otomobil sürücüsü astsubay Önder Aldın, olay yerinde yaşamını yitirdi. Ölenlerin cesetleri, Büyükşehir belediye İtfaiyesi Cankurtaran, Kayalık ve Tavas ekiplerince çıkarıldı.

cankurtaran_kaza_dort_olu-ic-1
HASTANEDE ÖLDÜ
Aynı kazada ağır yaralanan 60 yaşındaki Havva Çırakkoca da ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne getirildi. Ancak, Çırakkoca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

cankurtaran_kaza_dort_olu-ic-4

HAVACI ASKER TEDAVİ ALTINDA
Aynı kazada ağır yaralanan ve Balıkesir Bandırma’daki hava birliğinde vatani görevini yapmakta olan 20 yaşındaki Selahattin Çırakkoca ise Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

cankurtaran_kaza_dort_olu-ic-5

İZİNLİ GELMİŞ, HAMİLE EŞİNİN YANINA GİDİYORDU
Bu kazada yaşamını yitiren Astsubay Önder Aldın’ın Şanlıurfa’da görev yaptığı ve Acıpayam’ın Kelekçi Mahallesi’nde olan hamile eşinin yanına gitmekte olduğu öğrenildi. Haberi aldıktan sonra olay yerine gelen Astsubay Önder Aldın’ın yakınları sinir krizi geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı