REKLAMI GEÇ

Çardak Havaalanı’nda hareketlilik sürüyor

Çardak Havaalanı’nda hareketlilik sürüyor

Çardak ilçe merkezi ve havaalanında hareketlilik sürüyor. Denizli’de yaşam normale dönerken, çok sayıda vatandaş Çardak’ta yolları kapattı, askerin geçişine engel olmaya çalışıyor. Havaalanının üzerinde bir uçağın bulunduğu, inişine engel olmak için de iş makinelerinin havaalanı pistine girmeye hazırlandığı ileri sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2016 Cumartesi, 04:56

Darbe girişiminin ardından Denizli merkezde yaşam yavaş yavaş normale dönerken, Çardak’tan hareketlilik sürüyor. İlçe genelinde elektriklerin kesildiği ve Çardak’ın karanlığa gömüldüğü gelen bilgiler arasında.

YOL KAPATILDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısının ardından sokağa çıkan Çardak ve çevre ilçelerden vatandaşlar Çardak Havaalanı yakınlarına yöneldi. Yol trafiğe kapatıldı, askeri birliklerin geçişine engel olmak için iş makineleri ve kamyonlar yola sıralandı. Halk, askerin geçişine izin vermiyor.

HAVAALANI’NDA HAREKETLİLİK VAR
Çardak Havaalanı üzerinde bir uçağın bulunduğu ileri sürülürken, uçağın inişine engel olmak için iş makinelerinin iniş pistine girmeye hazırlandığı önü sürüldü. Daha önce havaalanının ışıkları kapatılmış, personel de dışarı çıkarılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı