REKLAMI GEÇ

Cesetle yakalanan 2 zanlı tutuklandı

Cesetle yakalanan 2 zanlı tutuklandı

Köpek çiftliğinde ceset gömmeye çalışırken yakalanan 2 acil tıp teknisyeni tutuklandı. Zanlı H.D. verdiği ifadede birlikte alkol aldıklarını ve korkutmak için ateş ettiğini söyledi. Cinayetin ardından H.D.nin görev yaptığı Beyağaç’a giderek nöbet tuttuğu, sabah saatlerinde de cesedi gömmek için geri döndüğü öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2019 Perşembe, 10:08

DENİZLİ (AA)
Sercan Yıldırım’ın öldürülmesine ilişkin yakalanan acil tıp teknisyenleri H.D. ile T.Y, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliye önüne gelen H.D. ve T.Y’nin yakınları, zanlılar polis aracından indirildiği sırada gözyaşı döktü.

Zanlılar, çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Olaya ilişkin gözaltına alınan bir kişi de emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

ZANLI H.D. ÖLDÜRMEK İÇİN DEĞİL KORKUTMAK İÇİN ATEŞ ETMİŞ
Alınan bilgiye göre, cinayet zanlısı H.D, ifadesinde, köpek çiftliğine gelen arkadaşları T.Y. ve maktul Sercan Yıldırım ile alkol aldıklarını, hatırlamadığı bir sebepten dolayı çıkan tartışmada Yıldırım’ı öldürmek için değil, korkutmak için ateş ettiğini ileri sürdü.

CİNAYETTEN SONRA BEYAĞAÇ’A NÖBETE GİTMİŞ
Daha sonra Sercan Yıldırım’ın cesedini halıya sardığını anlatan H.D, daha sonra görev yaptığı Beyağaç ilçesindeki 112 Acil Servis İstasyonu’na nöbet tutmaya gittiğini aktardı.

TACİZ İDDİASIYLA GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILMIŞ
Bu arada, H.D’nin daha önce taciz iddiasıyla görevinden uzaklaştırıldığı ve göreve döndüğü ilk iş gününde olayın meydana geldiği belirtildi.

H.D’nin, iş yerindeki nöbetin ardından sabah saatlerinde söz konusu eve geldiği, cesedi gömmek için köpek çiftliğindeki evin arka tarafında bulunan alanda hazırlık yaptığı öğrenildi.

OLAY
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 2 Aralık’ta Pamukkale’nin Zümrüt Mahallesi Orhangazi Caddesi’nde köpek çiftliği olarak da kullanılan evde bir kişinin öldürüldüğü ve cesedinin halıya sarılı olarak gömüleceği yönünde ihbar almıştı. Belirtilen yerde tedbir alan ekipler, H.D’yi cesetle yakalamış, öldürülen kişinin Sercan Yıldırım olduğu belirlenmişti.

4 tabanca ile tüfek, bıçak, kılıç, mermi kovanı ve silah dönüştürmekte kullanılan ekipmanların bulunduğu evdeki pitbull cinsi köpeğe de polis tarafından el konulmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı