REKLAMI GEÇ

Cinayetten aranan zanlı jandarmayı vurdu

Cinayetten aranan zanlı jandarmayı vurdu

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde bugün kendisini gözaltına almak isteyen jandarma ekibine silahla ateş açarak bir uzman çavuşu yaralayıp kaçan 46 yaşındaki Ali Uçaner’in geçtiğimiz ağustos ayında Bekilli’nin Sırıklı Mahallesi’nde bir kadını öldürdüğü belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Aralık 2016 Salı, 23:36

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Antalya’nın Konyaaltı İlçesi Aşağı Karaman Mahallesi’nde bulunduğunu belirlenen Ali Uçaner’i yakalayıp, gözaltına almak isteyen ilçe jandarma komutanlığı ekipleri, köye gitti. Boş bir arazide olduğu tespit edilen Uçaner, kendisini gözaltına almak için gelen jandarma ekiplerine silahla ateş etti. Olayda 1 uzman çavuş yaralandı. Yaralı uzman çavuş ambulansla hastaneye kaldırılırken, jandarma ekipleri bölgede Uçaner’i yakalamak için operasyon başlattı.

Jandarma ekibine ateş açıp, yaralayan Ali Uçaner’in 3 Ağustos 2016’da Bekilli’nin Sırıklı Mahallesi’nde cinayete karıştığı belirlendi. Kasten adam öldürme suçundan aranan Uçaner’in, Sırıklı Mahallesi’nde tütün tarlasında çalışan 35 yaşındaki 4 çocuk annesi İmran Berber’i başından ve sırtından tabancayla öldürmek suçundan arandığı öğrenildi.

Ayrıca Uçaner’in sosyal medya hesabı Facebook’taki dini içerikli paylaşımları ve son paylaştığı kanatlı montaj fotoğrafı da dikkat çekti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı