REKLAMI GEÇ

Çivril’de uyuşturucu operasyonu

Çivril’de uyuşturucu operasyonu

Çivril polisi, plakasız motosiklet ile seyir halindeki iki kişinin durumlarından şüphelendi, dikkatleri iki uyuşturucu satıcısının yakalanmasını sağladı. Üzerlerinde 15 ecstasy hap ele geçirilen iki zanlı tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mart 2016 Perşembe, 09:35

Çivril merkezinde devriye görevi yürüten polis, plakasız bir motosiklet sürücüsü ve yanındaki arkadaşını takibe aldı. Cumhuriyet meydanında başka bir kişiyle buluşan ve para alışverişi yapan E.M. (36) ve S.A. (34) GBT kimlik kontrolü ve üst araması yapan polis, zanlıların üzerinde 15 adet ecstasy hap ile cinsel gücü arttırıcı çok sayıda ilaç ele geçirdi.

Zanlılar sorgulanmak üzere polis merkezine götürülürken çalıntı olduğu belirlenen motosiklet de emniyet otoparkına çekildi.

Zanlıların alınan ifadelerinden sonra motosikletin Denizli’den çalındığı E.M. ve S.A.nın uyuşturucu satmaktan sabıkalı oldukları tespit edildi. Emniyette yapılan sorguların ardından Adliyeye sevk edilen E.M. ve S.A. uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmak suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı