REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan affetmişti, fuhuştan gözaltına alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan affetmişti, fuhuştan gözaltına alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve başladıktan sonra ilk affettiği hükümlü olan Denizli’nin Kale İlçesi’nde yaşayan kolon kanseri 53 yaşındaki 4 çocuk babası Mustafa A. jandarmanın fuhuş operasyonunda gözaltına alındı. Operasyonda Mustafa A. ile birlikte biri travesti, ikisi kadın olmak üzere 10 kişi gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2015 Çarşamba, 17:23

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Kale’de kapsamlı bir fuhuş operasyonu gerçekleştirdi. Fuhuşa aracılık etmek, yer temin etmek ve kadın ticaretine aracılık suçlamasıyla biri travesti, ikisi kadın toplam 10 kişi gözaltına alındı.

GÖZALTINA ALINANLAR ARASINDA ÖYLE BİRİ VAR Kİ
Jandarma’nın fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 10 kişinin içinde biri dikkatleri üzerine topladı. Bu kişinin, nitelikli dolandırıcılık suçuyla uzun yıllar cezaevinde kalan, kolon kanserine yakalanmasının ardından da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ilk affedilen hükümlü olan Mustafa A. olduğu ortaya çıktı.
Fuhuş yapmak, yaptırmak ve aracılık etmek suçlamalarıyla gözaltına alınan 10 zanlının Jandarma’daki ifadeleri sürüyor.

UZUN YILLAR CEZAEVİNDE KALDI, CUMHURBAŞKANI AFFETTİ
20 yıl önce dolandırıcılık suçundan cezaevine giren Mustafa A. geçen süre içinde 50’ye yakın suçtan yargılanıp hüküm giydi. Kendisi bile hangi suçlardan yargılandığı ve ne kadar ceza aldığını hatırlamayan Mustafa A. hüküm giydiği suçlardan dolayı 10 yıl Kocabaş D Tipi Cezaevi’nde yattı. Kolon kanserine yakalanan, 2,5 yıl önce Adli Tıp Kurumu’nun raporuyla tedavi olması için tahliye edilen Mustafa A.nın bu süreçte hastalığı daha ilerledi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül döneminde af için başvuruda bulunan Mustafa A.nın talebini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan değerlendirmeye almış ve ilk affettiği isim olmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı