REKLAMI GEÇ

Dağlıca’da yaralanan asker baba ocağında

Dağlıca’da yaralanan asker baba ocağında

Hakkari-Dağlıca’da, bölücü teröristlerin saldırısında yaralanan astsubay Haydar Karaman’ın tedavisi Denizli’de devam ediyor. Sağlık durumu iyiye giden gazi Karaman’ı MHP il Başkanı Yasin Öztürk ile yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2015 Pazar, 17:39

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde, 3 asker şehit olduğu saldırıda yaralanan 6 askerden biri olan Denizlili astsubay Haydar Karaman Van’daki hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Bir süre önce Denizli’ye baba ocağına dönen gazi Karaman’ın sağlık durumu iyi olduğu belirtildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ
Tedavisi Denizli’de devam eden Haydar Karaman’ın sağlık durumunun geçirdiği operasyonlar sonucunda daha iyiye gittiği öğrenildi. Kahraman’ı MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, MYK Üyesi Ali Semerci ve Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun ziyaret etti. Gazi Haydar Karaman’ı geçmiş olsun dileklerinde bulunan İl Başkanı Yasin Öztürk, “Korkusuzca vatan topraklarını hainlerden temizlemek için canını bile hiçe sayan Gazi ve Şehitlere minnettar olduğumuzu tekrar ifade etmek istiyorum” diyerek Gazi Karaman’a teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı