REKLAMI GEÇ

Delikliçınar’da mehter konseri

Delikliçınar’da mehter konseri

Askerin darbe girişimini protesto eden AK Partililer Delikliçınar Meydanı’nda toplantı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Partililerin isteği üzerine meydana getirttiği Mehter Takım’ın seslendirdiği marşlarla ile protesto bir anda şenliğe dönüştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2016 Cumartesi, 03:48

Askerin darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sokağa çıkın çağrısına karşılık veren çok sayıda Denizlili Delikliçınar Meydanı’nda toplandı. Darbe aleyhine sloganlar atan Denizlililere, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti İl Başkanı Necip Filiz ile birlikte parti yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Büyükşehir Belediye binasının balkonundan zaman zaman kalabalığa seslenen Milletvekili Şahin Tin’in çağrısına BBP ve MHP’lilerin de destek verdiği protestoda, dualar okundu.

İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından, partililerin isteği üzerine meydana getirilen Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı bir anda kalabalığın ilgi odağı oldu. Mehter Takımı’nın seslendirdiği marşlarla protesto şenliğe dönüştü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı