REKLAMI GEÇ

Demir, 10 Nisan Polis Haftası’nın ilk ziyaretini özel insanlara yaptı

Demir, 10 Nisan Polis Haftası’nın ilk ziyaretini özel insanlara yaptı

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş Yıldönümü kapsamında Çamlık Özel Eğitim Meslek Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette duygulu anlar yaşandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2019 Çarşamba, 10:48

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü, 10 Nisan Polis Haftası kapsamında Özel Çamlık Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Demir, öğrencilerin kendisine gösterdiği yakınlık ve sevgi karşısında duygulu anlar da yaşadı.

Ziyarette “ Yıllardır mensubu olmaktan kıvanç ve övünç duyduğum Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yılını kutlamak için, en özel yerden en özel insanlardan başlamak” istedim diyerek, “Özel İnsanlarsınız” özelliğinizin tarifi; nazarımızda kutsi ve sonsuz bir sevginin karşılığıdır. Her zaman ifade ettiğimiz gibi yalnızca bugün için değil her zaman ve her daim kapılarımız sizlere ardına kadar değil sonuna kadar açıktır, açık kalacaktır ve asla kapanmayacaktır. Sizin gülmeniz demek bizim içimizin huzur bulması, yorgunluğumuzun dinmesi, görevimizi layıkıyla yaptığımızın göstergesidir” dedi.

Diğer tarafan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir hayatını özel insanların eğitimine adayan aileleri ve öğretmenlerine de teşekkür ederek, öğrencilere hediyeler dağıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı