REKLAMI GEÇ

Demir basınla tanıştı

Demir basınla tanıştı

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenledi. Polisevi’ndeki buluşmada Demir, Denizli’de görev yapmaktan mutlu olduğunu belirterek, polis teşkilatı ve basının, kamu yararına çalıştığını söyledi.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2014 Cumartesi, 11:51

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Tanışma toplantısı Polisevi’nde gerçekleştirildi.

17 Şubat 2014 tarihinden itibaren Denizli’de görev yapmaya başladığını ifade eden Demir, “2 aydır Denizli’de görev yapıyorum. Güzel nasıl bulunursa biz de öyle bulduk. Denizli’yi çok güzel buldum, çok beğendim. Denizli birçok şehrimize göre daha gelişmiş ve büyümüş bir şehir. Bu şehirde görev almak ve hizmet vermek bizlere mutluluk ve gurur veriyor” dedi.

Basın mensupları ile emniyet teşkilatının kamu görevi yaptığını belirten Demir, “Emniyet ve basının birlikte çalışması halkımız ve toplum yararınadır. Biz de bu bağlamda çalışmaktan mutlu oluruz. Denizli ile ilgili konularda iletişimi her zaman sağlamalıyız ve sağlayacağız. Basın mensuplarının önüne bariyer koymak değil, bariyer kaldırmak istiyoruz. Bunu da elimizden geldiği kadar yapmaya çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı