REKLAMI GEÇ

Adliye önünde 3 kişiyi öldüren Kemal Sezgince tutuklandı

Adliye önünde 3 kişiyi öldüren Kemal Sezgince tutuklandı

Denizli Adliyesi önünde, boşanma davası çıkışı tabancayla eşi 55 yaşındaki Şengül Sezgince, baldızı 50 yaşındaki Fadime Boz ve bacanağı 53 yaşındaki Ali Avcu’yu kurşun yağmuruna tutup öldüren Kemal Sezgince, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Adliyeye getirilişinde diğer baldızı ve öldürdüğü eşinin kızını hedef alan Kemal Sezgince, “Selma ve Gülhizar oğlumdan uzak dursun, bu kadar” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2017 Cumartesi, 17:34

Ramazan ÇETİN- Deniz TOKAT/DENİZLİ, (DHA)
Denizli’de bir süredir ayrı yaşayan Kemal Sezgince ve eşi Şengül Sezgince, dün saat 11.30’da, Denizli 4’üncü Aile Mahkemesi’nde görülen, her ikisinin de ilk eşlerinden olan, birbirleriyle evli çocuklarının boşanma davasının duruşmasına katılarak tanıklık yaptı. Kemal Sezgince’nin oğlu Mustafa Sezgince ile Şengül Sezgince’nin kızı Gülhizar Sezgince’nin boşanma davasının ertelenmesinin ardından taraflar salondan çıktı. Bu sırada Kemal Sezgince, otomobilinden alıp geldiği tabanca ile adliye önünde eşi Şengül Sezgince ile yanında bulunan baldızı Fadime Boz ve diğer baldızının eşi Ali Avcu’ya kurşun yağdırdı. Büyük paniğe neden olayda Kemal Sezgince aynı tabancayı bu kez kendi başına dayayıp tetiğe bastı. Ancak mermi kalmadığı için tabanca ateş almadı. Bu sırada gelen polisler, üzerine atladıkları Kemal Sezgince’yi etkisiz hale getirip, gözaltına aldı. Fadime Boz olay yerinde, Ali Avcu ve Şengül Sezgince ise kaldırıldığı hastanede öldü.

3 KİŞİNİN KATİL ZANLISI TUTUKLANDI
Olayın ardından üzerine atlayan polisler tarafından yakalanıp, gözaltına alınan Kemal Sezgince alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. İfadesinde pişman olmadığını söylediği öğrenilen Kemal Sezgince, polisler tarafından adliyeye götürülürken, diğer baldızını ve eşinin kızını hedef alarak, “Selma ve Gülhizar oğlumdan uzak dursun, bu kadar” dedi. Nöbetçi sulh ceza hakimliği Kemal Sezgince’yi tutuklandı.

CENAZELER YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİ
Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morgunda yapılan otopsi sonrası hayatlarını kaybeden Ali Avcu, Şengül Sezgince ile Fadime Boz için Üçler Hilal Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine çok sayıda kişi katıldı. Öğlenleyin kılınan cenaze namazları sonrası 3 kişinin cenazeleri Çakmak Mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı