REKLAMI GEÇ

Adliye saldırısında ölü sayısı üçe yükseldi

Adliye saldırısında ölü sayısı üçe yükseldi

Denizli Adliyesi’nde meydana gelen korkunç silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı üçe yükseldi. Serkan S.nin kurşunlarına hedef olan baldızı olay yerinde, eşi ve bacanağı da kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2017 Cuma, 16:17

Eşinin açtığı boşanma davası için Adliye’ye gelen Kemal S. davanın ertelenmesinin ardından otomobilindeki silahı almış, eşi Şengül Sezgince, baldızı Fadime Boz ve bacanağı Ali Maden Avcı’ya kurşun yağdırmıştı.

Korkunç saldırının ardından aynı silahla intihar girişiminde bulunan Serkan S. silahta merminin bitmesi nedeniyle kendini öldürememiş, üzerine atlayan polisler tarafından etkisiz hale getirilmişti.

BALDIZI OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Korkunç saldırıda eniştesinin silahından çıkan kurşunların hedefi olan Fadime Boz kanlar içinde yere yığılmıştı. Sağlık ekiplerinin hayata döndürmeye çalıştığı Fadime Boz olay yerinde hayatını kaybetmişti.

İKİ KİŞİ HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ
Silahlı saldırıda yaralanan saldırganın eşi Şengül Sezgince ve bacanağı Ali Maden Avcı ise Özel Sağlık Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Hastaneden ilk üzücü haber Avcı için gelmiş, başına ve vücuduna 6 kurşun isabet eden Avcı kurtarılamamıştı.
Hastaneden bir acı haber daha geldi. Eşinin silahından çıkan kurşunların hedefi olan Şengül Sezgince hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatta tutulamadı.
Adliye önünde 3 kişiyi öldüren Serkan S.nin ise Emniyet Müdürlüğü’nde sorguya alındığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı