REKLAMI GEÇ

Adliye Sarayı’nda engelliler için düzenleme

Adliye Sarayı’nda engelliler için düzenleme

Denizli Adalet Sarayı’na gelen engellilerin binaya girişi ve iç bölümde gidecekleri yeri bulabilmelerini sağlayacak düzenlemeler yapıldı. Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı Medya İletişim Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, engellilerin adalete erişimine yönelik çalışmalar ile ıslak zeminli alanlardaki düzenlemeler tamamlandı. Engellilerin adliyedeki işlemlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde yapmalarını sağlamak için hissedilebilir yürüme yüzeyi, kabartma yazılar, kabartmalı yönlendirme tablosu, sesli yönlendirme sistemi oluşturuldu. Ayrıca görme engelliler için…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2016 Cuma, 10:49

Denizli Adalet Sarayı’na gelen engellilerin binaya girişi ve iç bölümde gidecekleri yeri bulabilmelerini sağlayacak düzenlemeler yapıldı.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı Medya İletişim Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, engellilerin adalete erişimine yönelik çalışmalar ile ıslak zeminli alanlardaki düzenlemeler tamamlandı.

Engellilerin adliyedeki işlemlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde yapmalarını sağlamak için hissedilebilir yürüme yüzeyi, kabartma yazılar, kabartmalı yönlendirme tablosu, sesli yönlendirme sistemi oluşturuldu.

Ayrıca görme engelliler için Braille alfabesiyle hazırlanan kabartma bir harita adliyeye yerleştirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı