REKLAMI GEÇ

Hayat kurtaran genç o anları anlattı

Hayat kurtaran genç o anları anlattı

Pamukkale’nin Akhan Mahallesi’nde önce motosikletin çarptığı, ardından da iki aracın üzerinden geçtiği Oğuzhan Yılmaz’ı son anda fark eden ve Azrail’in elinden alan Hürkan Sertoğlu dehşet dolu o anları anlattı. Sertoğlu, çarpma anını duymadığını, ancak üzerinden araç geçerken çıkan sese koştuğunu söyledi, “Başka bir araç daha üzerinden geçmesin diye yola atladım ve hızla kenara taşıdım. Çevrede bulunanlar da yardım etti, kurtardık” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 3 Şubat 2017 Cuma, 13:54

Pamukkale’nin Akhan Mahallesi’nde 21 Ocak günü büfeden su alan ve yolun karşısına geçmeye çalışan 26 yaşındaki Oğuzhan Yılmaz’a önce hızla gelen motosiklet çarpmıştı. Çarpmanın etkisiyle yol ortasına savrulan Oğuzhan Yılmaz, çarpmanın şokunu atlatamadan tam anlamıyla kabusu yaşamış, önce bir otomobil, ardından da minibüs yolda hareketsiz yatarken üzerinden geçmişti.

Korkunç kazada mucize gerçekleşmiş, Oğuzhan Yılmaz korkunç anları yalnızca bacağındaki kırıkla atlatmayı başarmıştı.

Ancak, Oğuzhan Yılmaz’ın hayatta kalmasını sağlayan isim, hızla akan trafiğin arasına kendisini atan ve yaralıyı kucaklayarak kenara taşıyan 18 yaşındaki Hürkan Sertoğlu olmuştu.

O ANLARI ANLATTI
Denizlihaber.com, Oğuzhan Yılmaz’ı Azrail’in elinden alan Hürkan Sertoğlu’na ulaştı, o anları konuştu.

İşlettiği büfede otururken kaza kurbanı gencin geldiğini ve su aldığını belirten Sertoğlu, “Büfedeydim, su istedi. Aldıktan sonra da dışarı çıktı. Ardından da yolun karşısına geçerken çarpılmış” dedi.

“ARAÇ ÜZERİNDEN GEÇERKEN ÇIKAN SESİ DUYDUM”
Motosikletin çarpma anını duymadığını belirten Hürkan Sertoğlu, “Çarpıldığı anda fark etmedim. Ardından yerde yatan gencin üzerinden araba geçerken çıkan sesi duydum” dedi.

Hızla dışarı çıktığını ve yolda birinin yattığını gördüğünü anlatan Sertoğlu, hiç düşünmeden kendisini yola attığını ifade etti.

Sertoğlu, “Yolun ortasında yatıyordu. Hızla yola çıktım, trafiği durdurmaya çalıştım. Bu sırada yaralı gencin yanına da yaklaşmıştım. Kucakladım ve yolun kenarına götürmeye çalıştım. Bu sırada durumu fark eden çevredekiler de yardıma koştu. Birlikte güvenli bir yere taşıdık” dedi.

Yaralıyı yol kenarına aldıktan sonra özel bir araca bindirdiklerini ve hastaneye götürdüklerini anlatan Hürkan Sertoğlu, “O anlar hala gözümün önünde. Özellikle de Oğuzhan Yılmaz’ın üzerinden araç geçerken çıkan sesi unutamıyorum. Şansı varmış, motorun çarpması, üzerinden iki araç geçmesine rağmen yalnızca bacağındaki yaralanma ile kurtuldu” dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Yorumlar

Esra özdemir   -  Bağlantı 4 Şubat 2017, 00:53

Ben oguzhan yilmazin eşiyim rabbime binlerçe sükürler olsun ki 17 aylik kizimisa babasini bağişladi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı