REKLAMI GEÇ

Bu acıya nasıl dayanacak?

Bu acıya nasıl dayanacak?

Vatan savunması adına verdiği mücadelede şehit düşen Uzman Çavuş Emrah Ceylan, geride gözü yaşlı bir eş ve 11 yaşında bir oğul bıraktı. Eşi Senem Ceylan ile oğlu 11 yaşındaki Süleyman Ceylan acı haberi Amasya’da aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2017 Perşembe, 09:42

Aydın’ın Karacasu İlçesi’nden olan ve ailesi Merkezefendi’nin Adalet Mahallesi’nde yaşayan Uzman Çavuş Emrah Ceylan, Van-Hakkari Karayolu’nda gerçekleştirilen mayın ve patlayıcı arama tarama çalışması sırasında pusu kuran hain teröristlerin saldırısında yaralandı, Van 100. Yıl Üniversitesinde tedavi altındayken şehit düştü.

ACI HABER TEZ ULAŞTI
Kahraman Uzman Çavuş Emral Ceylan’ın şehit olduğu haberi, Amasya’da ailesinin yanında yaz tatillerini geçiren eşi Senem ve oğlu Süleyman’a ulaştı. Acı haber ile yıkılan Senem Ceylan ile oğlu Süleyman Ceylan, Denizli’ye gelmek üzere yola çıktı.

BU ACIYA NASIL DAYANACAK?
Annesi ile birlikte babasını son yolculuğuna uğurlamak üzere Denizli’ye doğru yola çıkan 11 yaşındaki Süleyman Ceylan, küçük yaşında dayanamayacağı kadar büyük bir acıyla karşılaştı.

SAAT 13.30’DA ÇARDAK’A GELECEK
Şehit Uzman Çavuş Emrah Ceylan, Van’da düzenlenecek törenin ardından saat 13.30’da uçakla Çardak Havaalanı’na getirilecek. Buradan karayoluyla önce ailesinin yaşadığı Merkezefendi’nin adalet Mahallesi’ne getirilecek olan Şehit Uzman Çavuş için evinde helallik alınacak.

MEMLEKETİ KARACASU’DA TOPRAĞA VERİLECEK
Şehit Uzman Çavuş Emrah Ceylan, Denizli’de helallik alınmasının ardından Aydın’ın Karacasu İlçesi’ne karayolu ile gönderilecek. Şehit Uzman Çavuş Emrah Ceylan, ilkindi vakti Karacasu’da düzenlenecek törenin ardından, son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı